reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie ciągnięcia z jajnika z którego była owulacja, ból jak na @ i parcie na pęcherz nawet po wyjściu z kibelka to były objawy zagnieżdżania się zarodka. Jakoś właśnie 6-7 dpo się zaczęło.
U mnie też było takie ciagniecie i klucie i delikatne pobolewanie jak na @. Wiedziałam od razu,ze się udało. Poprostu miałam takie uczucie tam na dole brzucha jakiego nigdy nie miałam :)

reklama
U mnie też było takie ciagniecie i klucie i delikatne pobolewanie jak na @. Wiedziałam od razu,ze się udało. Poprostu miałam takie uczucie tam na dole brzucha jakiego nigdy nie miałam :)

Ja przy pierwszej ciąży jako nowe uczucie miałam mrowienie w dole brzucha, które przypominało zapalenie pęcherza. Niestety teraz jakoś czuję, że nie tym razem. :(

To jak tak to wykorzystuj na maxa:D Ja też będę korzystać na wyjeździe ;)
Oj korzystam:) I oby te nasze wykorzystywanie na maxa przyniosly skutki:p
Jak dla mnie 14[emoji16]
No wlasnie tez do konca nie umialam okresli. Ale obserwuje tez sluz i kiedys jedna z Was mowila ze owulacje poprzedza dzien w ktorym najwiecej jest sluzu. Wczoraj mialam duzo plodnego a dzis juz niewiele wiec chyba jednak pozytyw byl 13d a dzis owu:) Na szczescie przytulanki od 3d codziennie.

@8mela3 @Kasienka3b ale wam zazdroszczę tego że już jesteście przy owu :) u mnie dopiero 3 dc.....
A teraz wizyta u teściowej i temat typu "dlaczego jeszcze nie macie dzieci" ..... Ehh nie cierpię tego tematu :no2:
Kochana tez szybko Ci zleci:* Ja dzis bylam odwiedzic babci siostre i tez pytala mnie czemu jeszcze nie mamy 2 dziecka a ja ino odpowiedzislsm ze pracujemy nad tym i zmienilam temat bo drazni mnie takie cos.

Ja idę zrobic ogórki malosolne mmm wreszcie zebralam sie w sily i zerwalam na ogrodzie :p
Ale narobilas smaka na takie ogorki-mmm:)
Dziękuję :) a ja wciąż czekam na Ciebie na marcówkach!
Nie ma innej opcji jak na 100% tam dolacze:) Od jutra odliczanie do testowania ciazowego!
Ból w okolicach jajnika w 6dpo. Co może oznaczać? Liczę, że z tego jajnika była owu bo po drugiej stronie nie mam jajowodu.
A w poprzednim cyklu bolało mnie po drugiej stronie (choć krócej). Liczę, że jest szansa!
Oj oby to zwiastowalo zagniezdzenie i 3 mam kciuki no i czekam niecierpliwie na Twoje testowanie:)

@Kasienka3b zapraszam:) ja jutro sie do nich dobiore:)

Zrobilam przed chwila jeszcze jeden test z allegro i jest nadal ciemniejszy niz wcześniejsze. Czy to mozliwe miec tak późno owulacje? Dzis mam 22dc a cykle 31-32 dniowe. Jakos zmartwilam się... Naczytalam się ze krótka faza lutealna może świadczyć o niepłodności kobiety.

Ale sie strachu najadlam. Śpię smacznie w końcu po 1szej...maz oglądał coś na laptopie i nagle ktoś wali nam w drzwi.. Serce prawie mi wyskoczyło z takiej pobudki.. A maz mimo zakazu mojego po chwili otworzył drzwi...ale nikogo juz nie było. Teraz zasnąć nie mogę i zobaczyłam że mamy 1 lipca. Zlozylam przy okazji wniosek "dobry start" i mam juz z głowy.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.
Melduję, że temp. rośnie. Ładne 36,73 dziś.

To możliwe by mi się skrócił nagle cykl o tydzień? Brałam lukrecję, może to ten powód? Ból wciąż jak na @.

reklama
Oj korzystam:) I oby te nasze wykorzystywanie na maxa przyniosly skutki:p

No wlasnie tez do konca nie umialam okresli. Ale obserwuje tez sluz i kiedys jedna z Was mowila ze owulacje poprzedza dzien w ktorym najwiecej jest sluzu. Wczoraj mialam duzo plodnego a dzis juz niewiele wiec chyba jednak pozytyw byl 13d a dzis owu:) Na szczescie przytulanki od 3d codziennie.

Kasia, nie ja innej opcji jak plusik na koniec miesiąca [emoji846] trzymam kciuki Kochana

Do góry