reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Wg mojej Apki płodne mam za tydzień [emoji23] więc albo lukrecja tak zadziałała i przyspieszyła owu albo ja wariuje [emoji23][emoji23]
U mnie już tak od 9dc coś na testach było widać szkoda ze nie zaczęłam robić ich wcześniej. No nic jak w tym cyklu nic nie wyjdzie to od następnego zacznę zaraz po@;););)

reklama
Test z allegro też coś sie ruszyl. Na zdj sa 2 pierwsze testy z 28.06 jedna probka moczu a dwa różne wyniki, a 3test jest z dzisiaj ale zostaly mi tylko te z allegro i nie wiem jak interpretowac bo moze sie okazac ze z domowego laboratorium bylby zdecydowanie mocniejszy.. Mysle ze owu byla wczoraj albo dziś bo raczej nie przed... 21dc sama nie wiem.. ten wzmozony bol jajnika to chyba to. Okaze sie za ok 2 tyg.

Załączniki

• IMG_20180630_180321.jpg
    IMG_20180630_180321.jpg
    918,1 KB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
Test z allegro też coś sie ruszyl. Na zdj sa 2 pierwsze testy z 27.06 jedna probka moczu a dwa różne wyniki, a 3test jest z dzisiaj ale zostaly mi tylko te z allegro i nie wiem jak interpretowac bo moze sie okazac ze z domowego laboratorium bylby zdecydowanie mocniejszy.. Mysle ze owu byla wczoraj albo dziś bo raczej nie przed... 21dc sama nie wiem.. ten wzmozony bol jajnika to chyba to. Okaze sie za ok 2 tyg.

U mnie też dziś o wiele mocniejszy test z Allegro. A wczoraj był taki bladziutki. Ciekawa jestem jak będzie jutro.

U mnie też dziś o wiele mocniejszy test z Allegro. A wczoraj był taki bladziutki. Ciekawa jestem jak będzie jutro.
U mnie od poczatku cyklu jak tylko @ sie skończyła robilam je i wszystkie wyglądały jak cień cienia. Ten dzisiejszy pierwszy raz widzę taki ciemniejszy. Kurde żałuję ze nie mam tych z domowego laboratorium. Mialabym zaspokojona ciekawość.

@martoosia04 powodzenia :)

Ja idę zrobic ogórki malosolne mmm wreszcie zebralam sie w sily i zerwalam na ogrodzie :p

Hej! @Fleur86 u mnie zdrówko już unormowane, wszystko jest ok. :) Dziękuję, że pytasz. :)
Musiałam dzisiaj do Was wstąpić, miałam ciekawy sen! Śniło mi się, że obudziłam się jak codziennie, miałam zaraz iść do pracy, ale zrobiłam test a tam dwie kreski. Tak się cieszył narzeczony, to było takie realne, ale obudziłam się i smutno się jakoś zrobiło, że to jednak był sen. Dzisiaj 25dc więc na dniach ma być @. :)

@Maliina u mnie dziś taka krecha. Wiem, że to nie pozytyw owu ale widać, że coś się dzieje. Też miałam wcześniej cień cienia, jak widać.
IMG_1808.JPG

Załączniki

• IMG_1808.JPG
    IMG_1808.JPG
    192 KB · Wyświetleń: 324
reklama
Do góry