Kasienka3b
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny zglupialam. Jak myslicie 13d czy 14d pozytyw? Ja nie do konca pewna jestem.
Jak dla mnie to 13dc pozytyw.Dziewczyny zglupialam. Jak myslicie 13d czy 14d pozytyw? Ja nie do konca pewna jestem.
Dziękuję będę wypoczywać właśnie M zrobił obiad. Dla Ciebie również udanego urlopu życzę.No krecha piekna. A masz zdjecie wczorajszego testu? I udanego wypoczynku
Nie no to pozytyw dzis jak ta lalaDziękuję będę wypoczywać właśnie M zrobił obiad. Dla Ciebie również udanego urlopu życzę.
Na zdjęciu test wyżej z wczoraj 12dc i 13dc niżej.
Dziękuję będę wypoczywać właśnie M zrobił obiad. Dla Ciebie również udanego urlopu życzę.
Na zdjęciu test wyżej z wczoraj 12dc i 13dc niżej.
Nie no to pozytyw dzis jak ta lala
Dzięki ale dla pewności sprawdzę jeszcze jutro bo wg apki to właśnie jutro ma być.Jak w mordę owu w 13dc!
U mnie wg apki wczoraj miala byc. Jutro tez jeszcze zrobie test owu bo musze miec pewnosc a moj chlop jutro wraca do domu a ja zostaje z synkiem dalej na urlopie. Dlatego musze go do konca wykorzystacDzięki ale dla pewności sprawdzę jeszcze jutro bo wg apki to właśnie jutro ma być.
To jak tak to wykorzystuj na maxa Ja też będę korzystać na wyjeździeU mnie wg apki wczoraj miala byc. Jutro tez jeszcze zrobie test owu bo musze miec pewnosc a moj chlop jutro wraca do domu a ja zostaje z synkiem dalej na urlopie. Dlatego musze go do konca wykorzystac
U mnie wg apki wczoraj miala byc. Jutro tez jeszcze zrobie test owu bo musze miec pewnosc a moj chlop jutro wraca do domu a ja zostaje z synkiem dalej na urlopie. Dlatego musze go do konca wykorzystac