reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nadrabiam dziewczyny posty, u mnie wciąż nic pewnego, cos tam lekarz widziała w macicy ale nie wykluczyła tez pozamacicznej, często (chociaż bez bólu) kuje mnie prawy jajnik z którego byla owu, lekarka długo oglądała ten jajnik (chyba i jajowód) bo cos tam niewyraźnego tez widziała. Za 2 tyg. przekonam sie czy cos z tej ciąży będzie i jeszcze mąż mnie denerwuje, bo chce powiedziec swoim rodzicom, tylko o czym? O ciąży, której jeszcze nie widac?
I nowa lekarka mi nie pasuje, droga i małomówna, szkoda ze moja lekarz od niepłodności nie prowadzi ciąż :(
Natasza jeśli masz możliwość idź jeszcze do innego lekarza skoro temu nie ufasz. Co do męża to normalne ze się już cieszy i chce innym powiedziec. Moj tez mi wykrzyczał ze nie może nikomu powiedzieć jak mu zabraniałam

@Baffi26 bardzo mi przykro, współczuję [emoji20]

Hej[emoji255] u mnie już 23dc, jakoś szybko te dni lecą w tym cyklu [emoji57] lada moment testowanie [emoji14]
Ale Ci dobrze;p ja jestem z tym cyklem tak pogubiona (21dc) ze jesli ta owu byla dzis lub wczoraj nie wiem juz bo testow nie mam. Planowo @ na 8 lipca... to faza lutealna bylaby taka krótka? Tylko ze ja planuje @ nie dostać :-D

Nadrabiam dziewczyny posty, u mnie wciąż nic pewnego, cos tam lekarz widziała w macicy ale nie wykluczyła tez pozamacicznej, często (chociaż bez bólu) kuje mnie prawy jajnik z którego byla owu, lekarka długo oglądała ten jajnik (chyba i jajowód) bo cos tam niewyraźnego tez widziała. Za 2 tyg. przekonam sie czy cos z tej ciąży będzie i jeszcze mąż mnie denerwuje, bo chce powiedziec swoim rodzicom, tylko o czym? O ciąży, której jeszcze nie widac?
I nowa lekarka mi nie pasuje, droga i małomówna, szkoda ze moja lekarz od niepłodności nie prowadzi ciąż :(
Moze popytaj wsród znajomych jakiego gina polecają bo tak chodzic i szukac w ciemno to tez ciezko.
Najlepiej zasiegnac opini drugiego lekarza jak wiadomo lekarz lekarzowi nie rowny. Kazdy ma inna wiedzę, inne pacjentki z roznymi przypadlosciami, inne doswiadczenie. Warto to sprawdzic.
Co do męża to cieszy się chłopina ale moze wytlumacz mu na spokojnie że powiecie w momencie jak juz bedzie pewnosc i uslyszycie serduszko? 3 mam kciuki za was :)

ach, żeby te tłumaczenia coś dały?! faceci są czasem tacy uparci :dry:
co do lekarki to raczej zmienię, chociaż nie mogę mieć zastrzeżeń do sposobu przeprowadzanie usg, wydaje mi się, że była bardzo dokładna, tylko ten jej sposób bycia...
dziękuję dziewczyny za kciuki, przyda się wsparcie ;)
Kochana a moze poprostu malomowna ta lekarka i trzeba ja ciagnac za jezyk. Ja z calego serducha zycze Ci bys na kolejnej wizycie ujrzala bijace serduszko:*

@Kasienka3b @martoosia04 działajcie dziewczyny na pewno w tym cyklu wam się uda. Będę za was trzymać kciuki ✊
A u mnie dziś 13dc i kreska na teście chyba napewno najmocniejsza jak sądzicie? Dziś z rodzinką wyjechaliśmy na mazurki to dorwe M na małe przytulanki:p

Załączniki

• IMG_20180630_143840.JPG
    IMG_20180630_143840.JPG
    479,3 KB · Wyświetleń: 201
@Kasienka3b @martoosia04 działajcie dziewczyny na pewno w tym cyklu wam się uda. Będę za was trzymać kciuki ✊
A u mnie dziś 13dc i kreska na teście chyba napewno najmocniejsza jak sądzicie? Dziś z rodzinką wyjechaliśmy na mazurki to dorwe M na małe przytulanki:p
No krecha piekna. A masz zdjecie wczorajszego testu? I udanego wypoczynku:)

reklama
Do góry