reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@leeleeth dzięki ;) u mnie i tak temperatury niższe... A po za tym czuję @ za rogiem... Nawet piersi już prawie wcale nie bolą a w tym cyklu wyjątkowo długo bolały.... Eh chyba muszę nastawiac się na 8 cs.... Smutno mi a jeszcze męża mam w delegacji i nie mam pocieszyciela .... :frown:
Różnie to bywa z tymi objawami ciąży więc głowa do góry i czekamy na dwie kreski ! [emoji4]

reklama
Trzymam kciuki za testujące!
Postaram się was nadrobić po południu, bo wczoraj wieczorem jak odpaliłam telefon to szoku doznałam ile naskrobalyście i poszłam spać :D;)

Hej Laski! Zaciskam kciuki za testujace! Odebralam wyniki wszystko z tarczyca i hormonami super. Wyniki prawidłowe. Zrobilam sobie jeszcze cholesterol i on jest ponad normę jedynie wiec musze zmienic styl odżywiania [emoji6]

Hej dziewczyny ja miałam testować ale zapomniałam... Rano poszłam do łazienki odrazu po mierzeniu temperatury bez testu.... A nie chcę robić z innego moczu niż pierwszy.... To chyba znak że muszę poczekać... Jutro termin @ a temperatura dziś o 0,1 poszła do góry ale patrzyłam na poprzednie cykle i dopiero 14 - 15 dpo zaczynała spadać a dziś jest 13 dpo więc poczekam z tym testem chyba do soboty jeśli @ się nie pojawi

A mam jeszcze pytanie do dziewczyn badajacych szyjke, wiem że przed @ powinna być otwarta bo taką zawsze miałam nawet jeszcze dzień - dwa przed spadkiem temperatury, a teraz jest wysoko miękka jak gąbka i zamknięta .....

A mam jeszcze pytanie do dziewczyn badajacych szyjke, wiem że przed @ powinna być otwarta bo taką zawsze miałam nawet jeszcze dzień - dwa przed spadkiem temperatury, a teraz jest wysoko miękka jak gąbka i zamknięta .....
Ja taka miałam przed testowaniem i się okazało ze ciaza wiec trzymam mocno kciuki!

reklama
Do góry