Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny zastanawiam się nad antykoncepcją bo teraz przez 3 miesiące niestety o ciążę starać się nie mogę ze względu na tą zmianę pracy i nie ukrywam, że trochę się boję, żeby natura nie zrobiła mi psikusa, myślałam o tab anty na te 3 miesiące tyle, że boje się, że wszystko mi się pochrzani co mówicie ?
Wszystkie badania hormonów ok.Wiesz nie powiem ze to nie długo bo i dla mnie to juz bylo dluuugo (wiem ci ktorzy starają sie dluzej to pewnie sie popukaja w czoło czytajac to..).
Jakies konkretne badania juz robiliscie ? Masz normalnie owu
Ja stosuję ovarin od 3 tyg. Zaczęłam w środku cyklu, wiec nie odczułam zmian. Cylke mam 29dni regularnie. Co do śluzu to wypowiem się za jakiś tydzień... Cera trochę lepsza i samopoczucieDziewczyny mam pytanie do tych, które stosowały lub stosują sumplementy typu inofem, inofolic, ovarin, miovarian - czy stosując od pierwszego dnia @ zauważyłyście jakieś działanie tzn. np. skrócenie cyklu, jakieś bóle itp. W ogóle jak się po takim sumplemencie czujecie?
Chyba też tak zrobimyJak my sobie zrobiliśmy przerwę to poprostu omijaliśmy dni płodne. Normalnie wszyscy śmialiby się z takiej rady ale skoro przez tyle cykli nie udało się zajść w dniach płodnych to wydaje się już niemożliwym zajść poza dniami plodnymi.
zabierz mnie ze soba do snu dzisiejszej nocy przez pełnie nie moglam spac i spalam zaledwie 3.5h bylam w pracy jak zombi. teraz tez powinnam isc spac a masa rzeczy do zrobienia.Któraś jutro testuje? Dobrze pamiętam? Trzymam kciuki!!!!
Ja jutro znów pobudka o 4:20 więc już czas na sen.
Ja mogę spróbować bo 27dc ale i tak na pewno zobaczę biel.Któraś jutro testuje? Dobrze pamiętam? Trzymam kciuki!!!!
Ja jutro znów pobudka o 4:20 więc już czas na sen.
Ja mogę spróbować bo 27dc ale i tak na pewno zobaczę biel.