Ankaaalat25
Aktywna w BB
Dziewczyny...nie mogę w to uwierzyć, zrobiłam test...Spójrzcie || kreski widoczne. Byłam święcie przekonana,że ten ból brzucha to na okres...muszę poprawić test i jutro idę na bete...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wstawilo się zdjęcieDziewczyny...nie mogę w to uwierzyć, zrobiłam test...Spójrzcie || kreski widoczne. Byłam święcie przekonana,że ten ból brzucha to na okres...muszę poprawić test i jutro idę na bete...
Niestety nie ma zdjecia [emoji6]Dziewczyny...nie mogę w to uwierzyć, zrobiłam test...Spójrzcie || kreski widoczne. Byłam święcie przekonana,że ten ból brzucha to na okres...muszę poprawić test i jutro idę na bete...
Tak czułam że u Ciebie to jednak pozytyw będzie[emoji2] Nie widać zdjęcia ale gratulacje:*Dziewczyny...nie mogę w to uwierzyć, zrobiłam test...Spójrzcie || kreski widoczne. Byłam święcie przekonana,że ten ból brzucha to na okres...muszę poprawić test i jutro idę na bete...
3 cykle...ale ten ostatni z pomocą testów owulacyjnych. Jestem w totalnym szoku ale pozytywnymNiestety nie ma zdjecia [emoji6]
Ale gratuluje skoro sa || [emoji6]
Dlugo sie staralas ?
Gratulacje [emoji4]Nie wiem czemu się nie dodało....juz dodaję
Tak muszę iść do endokrynologa z tym TSH tyle że wcześniej muszę jeszcze zrobić FT3 i FT4, na NFZ pewnie nie ma opcji żebym się dostała :/Ojjj[emoji849]
Tsh to chyba gorna granica dla starajacych sie to 2-2,5..
Dziękuję, co to są za emocjeGratulacje [emoji4]
Piękne emocje [emoji4]Dziękuję, co to są za emocje