reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Też myślę że to nic złego a do ginekologa kiedy idziesz?odnośnie pracy to nie patrz na pracodawcy humor bądź jego oczekiwania większość z nas pracuje ale będąc z ciąży nie stety trzeba patrzeć tylko na zdrowie tym bardziej jeśli praca jest ciężka...:)spokojnie wszystko się poukłada, teraz tylko wizyta potwierdzenie i dużo odpoczywać:)
Ja do gina pojde jak ten cykl przepadnie lub jak sie uda byc najszczesliwsza kobieta na świecie .
Chcialas chyba zacytować @Aganiak

@Aganiak żaden pracodawca nie jest szczęśliwy widząc l4 ale siła wyższa. Ja tez mam pracę 8h na nogach do tego skakanie po drabinie by dosięgnąć potrzebne rzeczy.. Ciężarów na szczęście nie ma do dźwigania ale kazda ktora w ciaze zaszla w tej firmie miala od razu l4 i nie bylabym wyjątkiem zwłaszcza ze wykańcza mnie psychicznie. W marcu i kwietniu meczylam się z zapaleniem oskrzeli nawracajacym prawdopodobnie alergia na pyl i kurz z ubran ktory sie znajduje w gigantycznych ilościach nawet smarkam nim. Przebylam na zwolnieniu caly miesiac jednym ciągiem. Znow zbliza sie maraton wielkiego zlecenia az sie boje o siebie. Przede mna 31 lipca wizyta u alergologa, pulmonolog juz za mna. Maja mi zdiagnozować lub też nie astme oskrzelowa.

Ostatnia edycja:
reklama
Oby to był spadek implantacyjny✊✊✊ wykres masz piękny i faktycznie super prowadzony.

A ja w tym cyklu wszystko olałam, nie mierze nic nie sprawdzam. Zresztą nie ma to sensu, bo owu będzie w środku tygodnia, w którym jestem na wyjeździe bez męża. No chyba, że się przesunie coś, ale nawet jakby to pewnie i tak szans na nic narazie nie ma... Jakoś czarnowidztwo mnie naszło.... W tym momencie ta moja ciąża wydaje się taka nierealne i odległa.... Ehm mm....

Ja pamiętam Cię :tak: tak od grudnia-stycznia podczytywalam to forum z cienia;) no a w marcu dołączyła i się zarejestrowałam;) fajnie że wróciłaś, oby szybko się udało! :tak:

@ForgetMeeNot jak samopoczucie? Mam nadzieję, że nie ma już tych plamień?? Pracujesz, czy odpoczywasz?

@Migdalove co tam u Ciebie? Zrobili już jakieś badania? Jest już jakaś diagnoza? Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze:tak:
Wyniki z krwi idealne, po badaniu ucha przestało mi buczec może było tylko zatkane. Leczyli mnie na ślepo jakimiś antybiotykami, takimi mocnymi, że w głowie miałam taki wir, jakbym się wódki opiła (nigdy nie piłam wódki więc tylko się domyślam jak to jest ). Poszłam na TK tak mocno się wystraszylam tego wszystkiego, że po badaniu wypisałam się na własne żądanie. Czuję się o wiele lepiej niż w szpitalu. Może niektórzy pomyślą że głupio zrobiłam, ale cóż, dla mnie to było lepsze wyjście.

Wyniki z krwi idealne, po badaniu ucha przestało mi buczec może było tylko zatkane. Leczyli mnie na ślepo jakimiś antybiotykami, takimi mocnymi, że w głowie miałam taki wir, jakbym się wódki opiła (nigdy nie piłam wódki więc tylko się domyślam jak to jest ). Poszłam na TK tak mocno się wystraszylam tego wszystkiego, że po badaniu wypisałam się na własne żądanie. Czuję się o wiele lepiej niż w szpitalu. Może niektórzy pomyślą że głupio zrobiłam, ale cóż, dla mnie to było lepsze wyjście.
A przypomnij co ci dzialo się z uchem? Ja w wieku 9 lat mialam wypadek samochodowy robilam glowa szybę od uderzenia lewa str i od tego czasu mam bardzo czeste bole ucha, non stop zapalenie ucha srodkowego z plynem jalowym wysiekowym. Jestem wiecznie głucha slysze siebie wewnątrz głośno ale otoczenia wcale. 2 mce temu bylam u laryngologa to mi kazala powiedzieć coca cola zatkala przeciwna dziurkę nosa i dmuchnela czyms tak mocno ze mnie odetkalo przestalam słyszeć dziwne dzwieki i choc na chwilę slyszalam otoczenie. Wyleczylam sie narazie jest ok ale inhalowalam sie non stop.

Ja do gina pojde jak ten cykl przepadnie lub jak sie uda byc najszczesliwsza kobieta na świecie .

@Aganiak żaden pracodawca nie jest szczęśliwy widząc l4 ale siła wyższa. Ja tez mam pracę 8h na nogach do tego skakanie po drabinie by dosięgnąć potrzebne rzeczy.. Ciężarów na szczęście nie ma do dźwigania ale kazda ktora w ciaze zaszla w tej firmie miala od razu l4 i nie bylabym wyjątkiem zwłaszcza ze wykańcza mnie psychicznie. W marcu i kwietniu meczylam się z zapaleniem oskrzeli nawracajacym prawdopodobnie alergia na pyl i kurz z ubran ktory sie znajduje w gigantycznych ilościach nawet smarkam nim. Przebylam na zwolnieniu caly miesiac jednym ciągiem. Znow zbliza sie maraton wielkiego zlecenia az sie boje o siebie. Przede mna 31 lipca wizyta u alergologa, pulmonolog juz za mna. Maja mi zdiagnozować lub też nie astme oskrzelowa.
Widzisz tym bardziej musisz na siebie uważać.. Wiadomo teraz ciężko to wszystko sobie wyobrazić tym bardziej reakcje otoczenia ale jak mówisz ze masz alergię i ta praca tym bardziej jest tak ciężka to nawet nie odmawiać l4:)a o tych badaniach też musisz powiedzieć lekarzowi prowadzącemu i o ich wynikach? Chyba tak jak to tym bardziej o astmę chodzi..myślę że tym bardziej będziesz musiała na siebie uważać..:)

A powiedzcie Mi miała któraś z was hiperoskopie? I jakie wyniki Po zabiegu. Ja dowiem się dopiero w przyszłym tygodniu ale dla porównania chciałabym wiedzieć:)

Jutro wielki dzień testowania! Która ze mną testuje? Czy wszystkie już zaliczyły falstart i już zobaczyły ll kreski? No więc jeśli się okażą moim oczom ll kreseczki to normalnie będę z siódmym niebie i zemdleje z wrażenia.

reklama
Do góry