reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@Asik1234 no to musiałoby faktycznie nieźle ci się poprzestawiać, a to krwawienie 13.06 nie mogłoby być okresowym.... No jeżeli to był jednak normalny okres a zbliżenie było w 29 dniu starego cyklu a potem w nowym cyklu podczas miesiączki.... To też jedyna opcja, że ten nowy cykl miałby być mega krótki i ze dni płodne przesunęły Ci się już na trwanie okresu.... Bo inaczej to niestety raczej niewielkie szanse na ciążę, bo skoro masz cykle 31 dniowe to tak jak dziewczyny piszą teraz powinna zbliżać Ci się owulacja ok 15 dnia cyklu i przydałoby się zacząć działać ;)
W każdym bądź razie niech się uda;) jakby nie bylo;):tak:

Kobietki zrobiłam drugi test.... ten z góry jest z piątku ...kreska ciemnieje w poniedziałek idę na betę. Nie mogę uwierzyć że się udało. W styczniu poronienie, w maju zaczełam brać duphaston na plamienia przed miesiaczka, w czerwcu gin dala mi clo bo nie miałam owulacji ale się nie spodziewałam że zaskoczy od razu...wiek robi swoje mam 40 lat a tu proszę[emoji6] niespodziankaZobacz załącznik 870455
Gratuluję! Spokojnej ciąży! :)

Witam w niedzielny ranek :) gratulacje @aga6 tym razem napewno będzie dobrze ;)
A u mnie dziś temperatura wróciła na swój poziom z przed wczorajszego spadku ;)
Superrr wiesci! :) oby to był faktycznie spadek implantacyjny :tak: kiedy testujesz??

@Asik1234 no to musiałoby faktycznie nieźle ci się poprzestawiać, a to krwawienie 13.06 nie mogłoby być okresowym.... No jeżeli to był jednak normalny okres a zbliżenie było w 29 dniu starego cyklu a potem w nowym cyklu podczas miesiączki.... To też jedyna opcja, że ten nowy cykl miałby być mega krótki i ze dni płodne przesunęły Ci się już na trwanie okresu.... Bo inaczej to niestety raczej niewielkie szanse na ciążę, bo skoro masz cykle 31 dniowe to tak jak dziewczyny piszą teraz powinna zbliżać Ci się owulacja ok 15 dnia cyklu i przydałoby się zacząć działać ;)
W każdym bądź razie niech się uda;) jakby nie bylo;):tak:
Wiem też o tym myślałam że raczej to nie możliwe ale nie dawaja Mi spokoju te bole podbrzusza ból głowy i senność z tad ta moja nie pewność..naczytałam się w necie ze ho ho ile kobiet tyle przypadków i człowiek aż głupiejemasz rację to aż nie wiarygodne aby tak mi się cykl przestawił No ale biorąc pod uwagę zabieg nie wiem czy to ma jakiś wpływ No zobaczymy co mi lekarz powie. Nadzieji sobie nie robię ale się myśli..:)dziękuję:)

reklama
Ja dzis temperature mam 36.32 ale do samego wieczora mialam stan podgoraczkowy. Buu
Za to dzis mam brazowe plamienie tzn widzialam je na termometrze ale myslalam ze sie przewidzialam ale na papierze tez jest. Jest tego naprawdę niewiele i takie brązowe.. Od 3 dni brzuch mnie boli, owu testy nie wykryły, dzis 15 dc a serduszkowanie bylo w 12dc. Cos mi tu nie gra.

Do góry