reklama
Asik1234
Fanka BB :)
Ale super marzenie chyba każdej z nas tu zobaczyć 2 kreskiGratulacje!! :-)Nie wiem czy mnie pamietacie kiedys tu pisalam. W kwietniu poronilam a teraz 18.06 zobaczylam dwie kreski
Z jednej strony radosc a z drugiej strach aleeee.. bedzue dobrze! Musi byc!
minimalina
Aktywna w BB
No nie ukrywam że jest...a każdy test z jedna kreska już mnie dobija..a już myślałam że się udało po zabiegu...co prawda nie mam równych cykli i nie bardzo wiem kiedy dokładnie mam dni płodne mniej więcej chyba to się czuję .rozne SA opinie odnośnie dni płodnych ..zajścia w ciążę przed okresem itd. Ja rzadko z partnerem od zabiegu się bawiliśmy ale prowadzę kalendarz więc mam wszystko notowaneco myślicie o tym biorąc pod uwagę to że jestem 4 tyg Po histeroskopii.:kochałam się 11.06.a 13 dostałam okres który trwał 3 nie całe dni. Praktycznie od południa już było czyszczenie.i 2 dni później znowu było zbliżenie..hm w każdym razie od tygodnia kiepsko się czuję i nie wiem czy mam wgl myśleć o tym że mogło się udać czy za wcześnie na takie myśli...
Najlepiej jak masz nieregularne te cykle to kochać się co 2-3 dni, wtedy zawsze jest szansa, że się nie pominie tych dni płodnych Znam parę, która dzień przed @ miała zbliżenie i wtedy się udało, ale to musiała mieć jakąś dosyć wczesną owulacje wówczas. Działajcie i trzymam kciuki
A temperaturę trzeba zacząć mierzyć od miesiączki czy jak.ja mierze od 4 dni i w robicie 37.2 a pod pacha 36.8 tak się utrzymuje.wiem że musi przez ok 18 dni tak się utrzymywać tylko czy dobrze zaczęłam mierzyć
Wystarczy po @ zacząć. 18 dni powinna się utrzymywać conajmniej, jeśli jest ciąża, ale od skoku, czyli już po owulacji. Pod pachą nie mierz bo to nie jest miarodajne. Polecam do poczytania link który podała Kaamilaaa.
Ostatnia edycja:
Kaamilaaa
Gratuluję ! Trzymam kciuki zeby bylo juz tylko dobrze ! [emoji110][emoji110]Nie wiem czy mnie pamietacie kiedys tu pisalam. W kwietniu poronilam a teraz 18.06 zobaczylam dwie kreski
Z jednej strony radosc a z drugiej strach aleeee.. bedzue dobrze! Musi byc!
W razie czego pytaj, chetnie pomoge jeśli będę mogła [emoji6]Dziękuję [emoji16] myślę, że sobie poradzę!
Pod pacha nie ma co mierzyć [emoji6]A temperaturę trzeba zacząć mierzyć od miesiączki czy jak.ja mierze od 4 dni i w pochwie37.2 a pod pacha 36.8 tak się utrzymuje.wiem że musi przez ok 18 dni tak się utrzymywać tylko czy dobrze zaczęłam mierzyć
Mozesz mierzyc od 1dc albo po skończonej @(zalezy jak dlugie masz cykle)
Obserwuj cały cykl ta temperaturę, bo po kilku dniach niestety nic nie zaobserwujesz [emoji6]
Asik1234
Dziękuję No o tym widzisz nie słyszałam wiesz ja biorę też pod uwagę ten zabieg we może mi też się wszystko Po przestawiać No okres miałam prawidłowo nawet dzień przed terminem No ale jak wyżej pisałam trwał tylko nie całe 3 dni..czekam na wizytę u ginekologa to dowiem się o wynikach Po zabiegu i jakie są teraz szanse..Najlepiej jak masz nieregularne te cykle to kochać się co 2-3 dni, wtedy zawsze jest szansa, że się nie pominie tych dni płodnych Znam parę, która dzień przed @ miała zbliżenie i wtedy się udało, ale to musiała mieć jakąś dosyć wczesną owulacje wówczas. Działajcie i trzymam kciuki
Asik1234
Robiłam test jakoś nie mogłam wytrzymać i brak wyraźnej 2 kreski ale jest cień na tej kontrolnej t oczywiście trzeba się przyjrzeć ale ja ja widzęmój partner nie oczywiście to za wcześnie żeby miało coś wyjść bo to dopiero dzisiaj 13 dni od stosunku ale te pobolewanie podbrzusza oczywiście delikatne utrzymuje się od tygodnia gdzie tak się czułam zawsze przed @.No od tygodnia kiepsko się czuję i nie wiem czy robić sobie nadzieję ale wiecie jak to jest kobieta myśli i nie da się nie myśleć a do lekarza jeszcze tydzień..
Kaamilaaa
Czekaj bo ja dzis nie za bardzo juz kumam o tej porze przez bieganie caly dzien za 4 latkiem [emoji14] ktory u ciebie dc? Jak dlugie masz cykle?Robiłam test jakoś nie mogłam wytrzymać i brak wyraźnej 2 kreski ale jest cień na tej kontrolnej t oczywiście trzeba się przyjrzeć ale ja ja widzęmój partner nie oczywiście to za wcześnie żeby miało coś wyjść bo to dopiero dzisiaj 13 dni od stosunku ale te pobolewanie podbrzusza oczywiście delikatne utrzymuje się od tygodnia gdzie tak się czułam zawsze przed @.No od tygodnia kiepsko się czuję i nie wiem czy robić sobie nadzieję ale wiecie jak to jest kobieta myśli i nie da się nie myśleć a do lekarza jeszcze tydzień..
Asik1234
Poprzedni 31.teraz to się liczy od miesiączki czy jak No ja już mam prawie dorosłego chłopaka ma już 11 lat i chętnie bym pobiegala za maluchembo ja to już jakbym dziecka wcale nie miała ma swoje tematy z kolegami a mama to widzi go na posiłkach i wieczoramiCzekaj bo ja dzis nie za bardzo juz kumam o tej porze przez bieganie caly dzien za 4 latkiem [emoji14] ktory u ciebie dc? Jak dlugie masz cykle?
reklama
Kaamilaaa
Dni cyklu liczy sie od 1 dnia miesiączki [emoji6]Poprzedni 31.teraz to się liczy od miesiączki czy jak No ja już mam prawie dorosłego chłopaka ma już 11 lat i chętnie bym pobiegala za maluchembo ja to już jakbym dziecka wcale nie miała ma swoje tematy z kolegami a mama to widzi go na posiłkach i wieczorami