Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Eklerka może i masz rację po zakupie mieszkania błyskawicznie w ciąży byłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super . Gratulacje[emoji4][emoji8]Wynik!!!!!
A w ktorych dc bralas? Zapytalam gina czy nic nie ma to tylko mi powiedzial ze ani jednego powyzej 10mm... Dziekuje. Pojde w poniedzialek to zobaczymy. Gin zasugerowal zwiększenie dawki na 2 tabl, ale boje sie znowu tej wysypki okropnej.Czy były sobole jakieś pecherzyki? One bardzo szybko rosną, nie załamuj się. Nawet jeśli nie zareagowałeś na clostibegyt to są inne leki. Ja ostatnio miałam w 19 dc. Masz jeszcze trochę czasu. Trzymam kciuki.
@Dagaa11 bardzo mocno trzymam kciuki aby kreska ciemniała! Zdrowia życzę i nie martw się na zapas. Beta super wiec nie ma wątpliwości! Wielkie gratulacje!
Dziewczyny przeswietlenie płuc w ciąży. Bezpieczne czy.nie?
Ja sie najlepiej dogadywalam z bratem o 12 lat starszym bo byl wobec mnie malej troskliwy a ten 3 lata starszy byl wiecznie wredny, klocilismy sie non stop, wiec nie ma reguły
Dziewczyny przeswietlenie płuc w ciąży. Bezpieczne czy.nie?