Ka.2606
Fanka BB :)
Nie, nie, w tym miesiącu nie było możliwości [emoji4][emoji4][emoji4] robiłam progesteron, żeby mieć dla lekarza od niepłodności w lipcu [emoji16]Rob betę! Może dzidzia juz rośnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nie, w tym miesiącu nie było możliwości [emoji4][emoji4][emoji4] robiłam progesteron, żeby mieć dla lekarza od niepłodności w lipcu [emoji16]Rob betę! Może dzidzia juz rośnie!
Czyli skończone będzie 5 tygodni, a zaczynasz 6
To już tyle he he a tu jeszcze puściutko nie jest to dziwne ??Też mi tak wychodzi.
To już tyle he he a tu jeszcze puściutko nie jest to dziwne ??
Hmm to tak w skrócie podstawy, ja korzystałam z tych informacji:Ooo a ja mam pytanie odnośnie tych temperatur kiedy, jak i wszystko co możesz mi o tym powiedzieć będę wdzięczna bo ja zielona w tych tematach a te testy owu to wychodzą jak chcą więc nie mam do nich zaufania
Dziewczyny, sprowadźcie mnie na ziemię bo zgłupiałam... 25dc, 7-8dpo zrobiłam test... Porażająca biel... Teraz to już sama nie wiem czy te bolące jak nigdy piersi to objaw czy coś się złego dzieje aż mi się płakać chcę jak je dotykam, w szczególności sutki. Z dnia na dzień coraz gorzej
Myślę że mogła być późniejszą owulacja skoro beta taka[emoji6]jak już tu pisałam byłam u lekarza w 8 tyg gdzieś licząc od om i nawet pęcherzyka nie było ale wiedziałam kiedy zaszłam w ciążę i inaczej to liczylamTo już tyle he he a tu jeszcze puściutko nie jest to dziwne ??