reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
wczoraj wypilam malenkie somersby;p ja ogolnie nie lubię alkoholi ani piwa ale takie jak oranżada to jeszcze jeszcze. Abstynencja wcale mi nie przeszkadza bylebym miala juz fasolke w brzuchu i oczekiwala na szczesliwe rozwiazanie.
Wczoraj corka przykleila mi sie do brzucha i kazala byc cicho bo ona slucha czy dzidzius juz jest.... a tam jeszcze nic nie ma.
A może właśnie już jest ;) w końcu pierwszy dzień cyklu to potencjalnie pierwszy dzień ciąży :)

reklama
A może właśnie już jest ;) w końcu pierwszy dzień cyklu to potencjalnie pierwszy dzień ciąży :)
Potencjalnie tak! :D ale jedyne co usłyszała to burczenie bo byłam mega głodna po 8 godzinach w pracy i wypiciu butelki wody tylko.
W zeszłym miesiącu miałam komunie córci może za duzo stresów było i nic nie wyszło. Naprawde w duszy modlę się co chwilę by tym razem się udało.

@martoosia04 u mnie dokładnie tak samo wychodzi. Przypada mi na 24 czerwca

Jak długie masz cykle? ciekawe co w tym cyklu nas czeka;p Mam nadzieje ze bedziemy ciezaroweczkami :)

U mnie cykle trwają z reguły 28 dni. A u Ciebie? Też mam taką nadzieję i trzymam kciuki za nas żebyśmy spotkały się na marcówkach :D Już zapowiedziałam mojemu że szykuje się mały maraton w tym tygodniu :p

wczoraj wypilam malenkie somersby;p ja ogolnie nie lubię alkoholi ani piwa ale takie jak oranżada to jeszcze jeszcze. Abstynencja wcale mi nie przeszkadza bylebym miala juz fasolke w brzuchu i oczekiwala na szczesliwe rozwiazanie.
Wczoraj corka przykleila mi sie do brzucha i kazala byc cicho bo ona slucha czy dzidzius juz jest.... a tam jeszcze nic nie ma.

Ja tak samo raczej nie jestem jakąś zazarta smakoszka alkoholi, ale może się jeszcze skuszę za radą za Twoją radą raz_dwa_trzy na jakieś małe smakowe piweczko skoro tak namawiasz ;). :-p

reklama
Pytałam Was osatnio o wizytę u dentysty w potencjalnej ciąży. Prześwietlenia wiadomo, nie należy robić, można jednak mieć znieczyulenie.
Mam dwa pytania. Czy polecacie którąś z aplikacji do obserwacji cyklu? Mam w tej chwili ovuview ale nie przekonuje mnie to jak intepretuje cykl. Chętnie może to być też jakaś strona do przeglądania na laptopie, chyba bzm tak nawet wolała :)
I drugie pytanie, kupowałyście testy ciążowe na ebay o czułości 10 (te same są chyba też na allegro). Słyszałam, że wychodzą fałszywie pozytywne.

Do góry