reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Umówiłam się jutro na prywatna wizytę do innego lekarza, do mężczyzny, boje się co powie, ale muszę wiedzieć na czym stoję ;( strasznie mi smutno, po tym co usłyszałam, ale jest jeszcze jakaś iskierka nadziei... pół wieczoru przeryczalam, okropnie się czuje ;(

Kochana trzymaj się tej iskierki.
Nic nie zmienisz już jedynie możesz walczyc i mieć to poczucie że robisz wszystko co możesz.
Miejmy nadzieje że ta mała iskierka walczy tak samo dzielnie.

reklama
Umówiłam się jutro na prywatna wizytę do innego lekarza, do mężczyzny, boje się co powie, ale muszę wiedzieć na czym stoję ;( strasznie mi smutno, po tym co usłyszałam, ale jest jeszcze jakaś iskierka nadziei... pół wieczoru przeryczalam, okropnie się czuje ;(

Mocno trzymam za was kciuki [emoji8]

Ja stwierdziłam, ze w tym cyklu odpuszczam, co ma być to będzie ;)
Biorę się za siebie, żebym jakoś wyglądała jak wyjedziemy na wakacje :D

Póki co nie krwawię, nie plamie, ale wiem tez ze pomimo brania duphastonu może dojść do poronienia... martwi mnie ten niski progesteron :( przed ciąża niby był w normie ;(

Juz myslalam ze wszystkie po uciekaly mi na lutowki i zostawily mnie samą :p
U mnie dzis 9 dc tez stawialam na maratonik ale jak wracam z pracy po 22 to nie mam sil. Kiedy najlepiej mi teraz testy owulacyjne robić? Wieczorem nie mam mozliwosci bo jestem w pracy, czy moge tak o 13 przed praca czy przed 23 jak wracam?

@martoosia04 ja robilam od razu po @ tak żeby je sobie potem razem zestawic i widziec jak sie wszystko zmienia.

Witam się również w 9 dc. ;)

Witam powiem Ci na moim przykładzie miałam 2016r pusty pęcherzyk beta rosła marnie kilka razy powtarzałam był minimalny wzrost ale poniżej normy lub nawet 0 .Lekarz nie przekreślał powiedział że wszystko może się wydarzyć utrzyma się albo nie.Ale jest nadzieja że będzie dobrze bo już ma tyle lat doświadczenia że już go nic nie zdziwi różne miał przypadki kobiet i takie przypadki że nie wskazywało że ciąża się utrzyma a jednak cud utrzymała się.Powiedział że wszystko w rękach Boga i trzeba mieć nadzieje zawsze.Do 10tyg walczyliśmy o dzidzie ale beta max powyżej 1000 urosła dostałam plamienia a później krwawienia i niestety ale lekarz walczył nic złego mi nie powiedział.2017 znowu zaszłam i powtórka była ale 7tyg poleciała beta urosła do 400 i spadła do 200.W grudniu udało się zajść i jestem teraz 27tyg mam termin na wrzesień do 11 tyg miałam plamienia trofoblast się odklejał do 16 tyg leżałam tylko do WC wstawałam a mam synka 5 letniego więc dobrze że niunia wyrozumiała była.Pare razy jechałam na IP z płaczem że już po.

Witam powiem Ci na moim przykładzie miałam 2016r pusty pęcherzyk beta rosła marnie kilka razy powtarzałam był minimalny wzrost ale poniżej normy lub nawet 0 .Lekarz nie przekreślał powiedział że wszystko może się wydarzyć utrzyma się albo nie.Ale jest nadzieja że będzie dobrze bo już ma tyle lat doświadczenia że już go nic nie zdziwi różne miał przypadki kobiet i takie przypadki że nie wskazywało że ciąża się utrzyma a jednak cud utrzymała się.Powiedział że wszystko w rękach Boga i trzeba mieć nadzieje zawsze.Do 10tyg walczyliśmy o dzidzie ale beta max powyżej 1000 urosła dostałam plamienia a później krwawienia i niestety ale lekarz walczył nic złego mi nie powiedział.2017 znowu zaszłam i powtórka była ale 7tyg poleciała beta urosła do 400 i spadła do 200.W grudniu udało się zajść i jestem teraz 27tyg mam termin na wrzesień do 11 tyg miałam plamienia trofoblast się odklejał do 16 tyg leżałam tylko do WC wstawałam a mam synka 5 letniego więc dobrze że niunia wyrozumiała była.Pare razy jechałam na IP z płaczem że już po.
Matko Boska:( jutro się dowiem co i jak, mam nadzieje... wiadomo boje się, jest stres, ale mam tez jakaś iskierkę nadziei... jutro powtórzę jeszcze betę i progesteron.

U mnie ostatni to 32 dni. Ale z kolei poprzedni miał 35. Jeszcze poprzedni 31... strasznie mi skaczą cykle. Stąd chcę podziałać z testami owu.
Kochana tu masz rozpiske kiedy najlepiej zaczac robic testy w zaleznosci od dlugosci cyklu.

Załączniki

• 20180619_094137.jpg
    20180619_094137.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 86
reklama
Ja bym Wam radziła dziewczyny napić się piwka/winka i relaksowa się cały cykl,bo później czeka Was 9miesiecy abstynencji. [emoji4] Tak będzie,mówię Wam, czuję wysyp II kreseczek w lipcu

wczoraj wypilam malenkie somersby;p ja ogolnie nie lubię alkoholi ani piwa ale takie jak oranżada to jeszcze jeszcze. Abstynencja wcale mi nie przeszkadza bylebym miala juz fasolke w brzuchu i oczekiwala na szczesliwe rozwiazanie.
Wczoraj corka przykleila mi sie do brzucha i kazala byc cicho bo ona slucha czy dzidzius juz jest.... a tam jeszcze nic nie ma.

Do góry