reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Bardzo mi przykro dziewczyny :( w następnym cyklu się uda będę trzymać kciuki!

Ja się tak bardzo w tym cyklu nie spodziewałam. W tym też nie mam parcia, aczkolwiek wiadomo, że byłoby super zostać Marcową mamą ;)

Na pewno będziemy mocno starać się już od lipca. Póki co trzymam kciuki żeby reszcie Staraczek się udało już teraz.

reklama
Dzien doberek:) Ja dzis 3dc i juz marze by @ sobie poszla bo chce zaczac starania z mezem. W tym cyklu stawiam na maratonik i oczywiscie testy owu bede robic. Nie ma innej opcji jak musi mi sie udac w tym cyklu i wierze ze duzo z nas bedzie na marcowkach!

Dzien doberek:) Ja dzis 3dc i juz marze by @ sobie poszla bo chce zaczac starania z mezem. W tym cyklu stawiam na maratonik i oczywiscie testy owu bede robic. Nie ma innej opcji jak musi mi sie udac w tym cyklu i wierze ze duzo z nas bedzie na marcowkach!

A jak szybko po @ zaczynasz testy na owu? Ja w tym zielona jestem a chciałabym wiedzieć jak to się robi bo zamówiłam kilka testów dla porównania moich obserwacji i rzeczywistości.

Juz myslalam ze wszystkie po uciekaly mi na lutowki i zostawily mnie samą :p
U mnie dzis 9 dc tez stawialam na maratonik ale jak wracam z pracy po 22 to nie mam sil. Kiedy najlepiej mi teraz testy owulacyjne robić? Wieczorem nie mam mozliwosci bo jestem w pracy, czy moge tak o 13 przed praca czy przed 23 jak wracam?

@martoosia04 ja robilam od razu po @ tak żeby je sobie potem razem zestawic i widziec jak sie wszystko zmienia.

Umówiłam się jutro na prywatna wizytę do innego lekarza, do mężczyzny, boje się co powie, ale muszę wiedzieć na czym stoję ;( strasznie mi smutno, po tym co usłyszałam, ale jest jeszcze jakaś iskierka nadziei... pół wieczoru przeryczalam, okropnie się czuje ;(

reklama
Do góry