reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
wczoraj wypilam malenkie somersby;p ja ogolnie nie lubię alkoholi ani piwa ale takie jak oranżada to jeszcze jeszcze. Abstynencja wcale mi nie przeszkadza bylebym miala juz fasolke w brzuchu i oczekiwala na szczesliwe rozwiazanie.
Wczoraj corka przykleila mi sie do brzucha i kazala byc cicho bo ona slucha czy dzidzius juz jest.... a tam jeszcze nic nie ma.
A może właśnie już jest ;) w końcu pierwszy dzień cyklu to potencjalnie pierwszy dzień ciąży :)

reklama
A może właśnie już jest ;) w końcu pierwszy dzień cyklu to potencjalnie pierwszy dzień ciąży :)
Potencjalnie tak! :D ale jedyne co usłyszała to burczenie bo byłam mega głodna po 8 godzinach w pracy i wypiciu butelki wody tylko.
W zeszłym miesiącu miałam komunie córci może za duzo stresów było i nic nie wyszło. Naprawde w duszy modlę się co chwilę by tym razem się udało.

@martoosia04 u mnie dokładnie tak samo wychodzi. Przypada mi na 24 czerwca

Jak długie masz cykle? ciekawe co w tym cyklu nas czeka;p Mam nadzieje ze bedziemy ciezaroweczkami :)

U mnie cykle trwają z reguły 28 dni. A u Ciebie? Też mam taką nadzieję i trzymam kciuki za nas żebyśmy spotkały się na marcówkach :D Już zapowiedziałam mojemu że szykuje się mały maraton w tym tygodniu :p

wczoraj wypilam malenkie somersby;p ja ogolnie nie lubię alkoholi ani piwa ale takie jak oranżada to jeszcze jeszcze. Abstynencja wcale mi nie przeszkadza bylebym miala juz fasolke w brzuchu i oczekiwala na szczesliwe rozwiazanie.
Wczoraj corka przykleila mi sie do brzucha i kazala byc cicho bo ona slucha czy dzidzius juz jest.... a tam jeszcze nic nie ma.

Ja tak samo raczej nie jestem jakąś zazarta smakoszka alkoholi, ale może się jeszcze skuszę za radą za Twoją radą raz_dwa_trzy na jakieś małe smakowe piweczko skoro tak namawiasz ;). :-p

reklama
Pytałam Was osatnio o wizytę u dentysty w potencjalnej ciąży. Prześwietlenia wiadomo, nie należy robić, można jednak mieć znieczyulenie.
Mam dwa pytania. Czy polecacie którąś z aplikacji do obserwacji cyklu? Mam w tej chwili ovuview ale nie przekonuje mnie to jak intepretuje cykl. Chętnie może to być też jakaś strona do przeglądania na laptopie, chyba bzm tak nawet wolała :)
I drugie pytanie, kupowałyście testy ciążowe na ebay o czułości 10 (te same są chyba też na allegro). Słyszałam, że wychodzą fałszywie pozytywne.

Do góry