Dobrze, że wyniki są dobre. Przesłałaś je do lekarza? Jakoś się do nich ustosunkował? Ja cały czas zaciskam kciuki z całych sił żeby wszystko było dobrze. Oby jutro już było wszystko ładnie widac
No szkoda nie załamuje się, ale oklamałabym, gdybym napisała, że nie jest mi przykro ... Zwłaszcza, że wiem że w najbliższym czasie raczej się nie uda... Teraz to w sumie liczę tylko na to żeby do końca roku się udało... Nie zniosę już chyba kolejnego zakończenia roku z myślą, że kończymy go we dwójkę... Od jakiś 3 lat w Sylwestra myślę sobie, że kolejny rok zakończymy we trójkę , przynajmniej w brzuchu.... A tu się kończy jak zwykle...Buuu, szkoda miałyśmy testować razem!
Szkoda, że nie możesz zrobić bety. Taka niepewność jest okropna... Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Trzymaj się cieplutko!!U mnie dziewczyny niestety tez kiepsko wyglada sytuacja [emoji17] na testach już nie widać drugiej kreski... czekam na @ która się spóźnia jak nie przyjdzie do końca tygodnia to będę dzwoniła do lekarza żeby sprawdzili co się dzieje... a miałam taką nadzieje ze tym razem się uda [emoji17]