doomi03
Fanka BB :)
Patrzcie na moją pestke jaka malizna
<3
Dziewczyny, ale zasuwacie z tymi postami ... tyle do nadrobenia w czytaniu od wczoraj .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrzcie na moją pestke jaka malizna
Rób dziś[emoji6]powinien wyjść już nawet nie z porannego moczu[emoji6]Boże to jest wszystko tak pokręcone. Ogólnie taki termin termin okresu już był ( tak jak dostaje okres ) i na razie spóźnienie jest dzień chyba. Ale no jest ta faza już 24 dniowa
Oki, dam znać co wyszłoRób dziś[emoji6]powinien wyjść już nawet nie z porannego moczu[emoji6]
Kciuki[emoji110][emoji8]Oki, dam znać co wyszło
Chyba zwariuje do tego poniedziałku :/Jednego dnia mogą boleć, a innego mniej. Tak samo a brzuchem. Raz możesz czuć a raz nie. Ja bym się objawami 'ciazowymi' nie sugerowała. Bo to zmienny temat. A co kobieta, a nawet co ciąża to inne objawy.
Oj Kasieńka jak bym chciała. Cały tydzień starań, noc w noc jak wracałam z pracy do domu o 2, męża budziłam i dzielnie działaliśmy. Trzy razy monitoring. Dużo pracy włożyliśmy w dzidziusia, więc lepiej żeby się wykluł. W tym cyklu stawiamy na maraton.Kochan to jak lekarz juz sie tak nastawia to ja mowie Ci ze musi sie w tym cyklu udac
Czyli posłucham muzyczki bo to mnie odpręża pójdę w tygodniu do innego gin, może powie coś sensownegoKochana beta 200 żeby była to na początku też musi być te 22, trzeba tylko trochę czasu, żeby urosła. A pomysł z wizytą u innego lekarza jest bardzo dobry. Wybierz kogoś polecanego. Bierz leki i odpoczywaj. Poogladaj ulubione seriale, poczytaj książkę, porób to co Cię odpręża.
Tak trzymaj!Czyli posłucham muzyczki bo to mnie odpręża pójdę w tygodniu do innego gin, może powie coś sensownego