reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Test wyszedł na I kreskę :( chyba nie trafiliśmy jednak. Powtórzę test po weekendzie. Ale zeby na 4 dni przed @ było jeszcze za wcześnie to nie chce mi sie wierzyć :/

reklama
To będziemy razem ćwiczyć silną wolę :D
Ja się staram nie nakręcić, ale pierwszy raz mam takie dziwaczne uczucie w podbrzuszu cały cykl. Na początku kłucie, potem takie uczucie pełności, potem w 17dc wyraźny test owu, 18dc też wyraźny ale już jaśniejsza kreska, dzisiaj bardzo bladziutka, więc owu wczoraj albo dziś, czyli 18/19dc - dobrze rozkminiam? Starania 16,17dc i dziś się postaram dołapać męża żeby był też 19dc. I ostatni cykl był 31 dni, więc licząc że ten będzie miał tyle samo, zakładam testowanie 27.06. Cały czas czuję to podbrzusze, taki jakby balonik w środku ciała...
Co o tym myślicie? Nie ma sensu robić wcześniej testów, nie?
To będziemy w tym samym czasie testować ja 28.06 testuje :)

Dziewczyny a jeśli piersi bolały mnie bardziej, dzisisj już nie czuje by były aż tak wrażliwe... czy mam się martwić ? Trochę brzuch pobolewa, a piersi już tsk jakby normalnie... p

U mnie test ciążowy dziś znów I kreska :( tym razem z pierwszego porannego moczu. Nawet cienia cienia nie było. Do @ 4 dni to stwierdziłam że juz powinno być widać. Ale temp. 36,96... wzrasta przed okresem? To normalne?

Temperatura spada dopiero w dzień @ albo dzień przed. A może wcale nie spadnie, tylko na test jeszcze za wcześnie?

Dziewczyny a jeśli piersi bolały mnie bardziej, dzisisj już nie czuje by były aż tak wrażliwe... czy mam się martwić ? Trochę brzuch pobolewa, a piersi już tsk jakby normalnie... p
Jednego dnia mogą boleć, a innego mniej. Tak samo a brzuchem. Raz możesz czuć a raz nie. Ja bym się objawami 'ciazowymi' nie sugerowała. Bo to zmienny temat. A co kobieta, a nawet co ciąża to inne objawy.

reklama
Tylko najgorsze ze gin mnie trochę zestresowała, wiem ze może jest za wcześnie i ona nie chciała dawać nadziei, bo różnie bywa na początku wiadomo... powiedziała co innego gdyby beta była 200 a nie 22,6 :( zdołowala mnie :( ale nic nie stwierdziła czy ciąża czy co... czy to wczesna nic nie powiedziała... czy 3 czy który tydzień, kompletnie nic. A wiem ze jest osoba profesjonalna i ma bardzo dobry, nowoczesny sprzęt. A tu takie rozczarowanie ;(
Kochana beta 200 żeby była to na początku też musi być te 22, trzeba tylko trochę czasu, żeby urosła. A pomysł z wizytą u innego lekarza jest bardzo dobry. Wybierz kogoś polecanego. Bierz leki i odpoczywaj. Poogladaj ulubione seriale, poczytaj książkę, porób to co Cię odpręża.

Do góry