reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Test wyszedł na I kreskę :( chyba nie trafiliśmy jednak. Powtórzę test po weekendzie. Ale zeby na 4 dni przed @ było jeszcze za wcześnie to nie chce mi sie wierzyć :/

reklama
To będziemy razem ćwiczyć silną wolę :D
Ja się staram nie nakręcić, ale pierwszy raz mam takie dziwaczne uczucie w podbrzuszu cały cykl. Na początku kłucie, potem takie uczucie pełności, potem w 17dc wyraźny test owu, 18dc też wyraźny ale już jaśniejsza kreska, dzisiaj bardzo bladziutka, więc owu wczoraj albo dziś, czyli 18/19dc - dobrze rozkminiam? Starania 16,17dc i dziś się postaram dołapać męża żeby był też 19dc. I ostatni cykl był 31 dni, więc licząc że ten będzie miał tyle samo, zakładam testowanie 27.06. Cały czas czuję to podbrzusze, taki jakby balonik w środku ciała...
Co o tym myślicie? Nie ma sensu robić wcześniej testów, nie?
To będziemy w tym samym czasie testować ja 28.06 testuje :)

Dziewczyny a jeśli piersi bolały mnie bardziej, dzisisj już nie czuje by były aż tak wrażliwe... czy mam się martwić ? Trochę brzuch pobolewa, a piersi już tsk jakby normalnie... p

U mnie test ciążowy dziś znów I kreska :( tym razem z pierwszego porannego moczu. Nawet cienia cienia nie było. Do @ 4 dni to stwierdziłam że juz powinno być widać. Ale temp. 36,96... wzrasta przed okresem? To normalne?

Temperatura spada dopiero w dzień @ albo dzień przed. A może wcale nie spadnie, tylko na test jeszcze za wcześnie?

Dziewczyny a jeśli piersi bolały mnie bardziej, dzisisj już nie czuje by były aż tak wrażliwe... czy mam się martwić ? Trochę brzuch pobolewa, a piersi już tsk jakby normalnie... p
Jednego dnia mogą boleć, a innego mniej. Tak samo a brzuchem. Raz możesz czuć a raz nie. Ja bym się objawami 'ciazowymi' nie sugerowała. Bo to zmienny temat. A co kobieta, a nawet co ciąża to inne objawy.

reklama
Tylko najgorsze ze gin mnie trochę zestresowała, wiem ze może jest za wcześnie i ona nie chciała dawać nadziei, bo różnie bywa na początku wiadomo... powiedziała co innego gdyby beta była 200 a nie 22,6 :( zdołowala mnie :( ale nic nie stwierdziła czy ciąża czy co... czy to wczesna nic nie powiedziała... czy 3 czy który tydzień, kompletnie nic. A wiem ze jest osoba profesjonalna i ma bardzo dobry, nowoczesny sprzęt. A tu takie rozczarowanie ;(
Kochana beta 200 żeby była to na początku też musi być te 22, trzeba tylko trochę czasu, żeby urosła. A pomysł z wizytą u innego lekarza jest bardzo dobry. Wybierz kogoś polecanego. Bierz leki i odpoczywaj. Poogladaj ulubione seriale, poczytaj książkę, porób to co Cię odpręża.

Do góry