reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dziewczyny obudził mnie dziś w nocy dość intensywny ból w pachwinie, taki ciągnący, jakby jajnik i jakby pachwina,ale owulacja w tym udanym cyklu była z drugiej strony. Czy taki ból jest normalny na samym początku ciąży?
Ja od owulacji do niedawna czułam ten brzuch inaczej. Takie jakieś pobolewanie, rozpieranie, ciagniecie, klucie.

reklama
Dziewczyny bylam oddac krew na badanie tarczycowe i dzis tak bolalo mnie pobranie krwi ze szok. Do tej pory boli mnie reka. Nigdy tak nie mialam:/ 3mac za mnie kciuki by poziom tsh byl dobry.

Dziewczyny obudził mnie dziś w nocy dość intensywny ból w pachwinie, taki ciągnący, jakby jajnik i jakby pachwina,ale owulacja w tym udanym cyklu była z drugiej strony. Czy taki ból jest normalny na samym początku ciąży?

Może już się zaczyna wszystko rozciągać, ja miałam na początku takie ciągnięcie, kłucie co jakiś czas, raz z jednej, raz z drugiej strony.

Oby to był dobry znak. Wizytę mam dopiero 27.06. a do tego jeszcze wstałam i od razu mnie zemdlilo,ale nie wymiotowałam,bo nie miałam czym. A teraz dziubie śniadanie, nie mogę nic przełknąć. Masakra, w poprzedniej ciąży tak nie miałam. A muszę iść na betę i progesteron dzisiaj.

Oby to był dobry znak. Wizytę mam dopiero 27.06. a do tego jeszcze wstałam i od razu mnie zemdlilo,ale nie wymiotowałam,bo nie miałam czym. A teraz dziubie śniadanie, nie mogę nic przełknąć. Masakra, w poprzedniej ciąży tak nie miałam. A muszę iść na betę i progesteron dzisiaj.
Wspolczuje mdlosci. Ja pamietam ze w ciazy z synem do 5 miesiaca wymiotowalam:/

Ja też miewalam takie bóle w ciażach. To normalne.
Mnie ciekawi od czego zależy czy się w ciazy wymiotuje lub że mdli. U mnie każda ciąża inaczej...hm.

Mami_ami ja w zeszlym cyklu dwa dni przed miesiączka miałam szyjke bardzo nisko i już otwarta, więc może u ciebie wcale nie być okresu. Bóle w podbrzuszu mogą też świadczyć o ciąży.

Mamunia86 jakbym założyła że badam się w fazie muzealne codziennie np wieczorem, przy pustym pęcherzu i wyproznieniu to mogę założyć, że szyjka powinna być mną tej samej wysokości, aż do kolejnej miesiączki?

U mnie test ciążowy dziś znów I kreska :( tym razem z pierwszego porannego moczu. Nawet cienia cienia nie było. Do @ 4 dni to stwierdziłam że juz powinno być widać. Ale temp. 36,96... wzrasta przed okresem? To normalne?

Mami_ami ja w zeszlym cyklu dwa dni przed miesiączka miałam szyjke bardzo nisko i już otwarta, więc może u ciebie wcale nie być okresu. Bóle w podbrzuszu mogą też świadczyć o ciąży.

Mamunia86 jakbym założyła że badam się w fazie muzealne codziennie np wieczorem, przy pustym pęcherzu i wyproznieniu to mogę założyć, że szyjka powinna być mną tej samej wysokości, aż do kolejnej miesiączki?
Ja mam na długość palca środkowego. No i bóle pierwsze miałam już tydzień temu takie lekkie okresowe, raz mnie złapało i trzymało cały dzień. No i od kilku dni coś mnie boli w jajnikach. Ale z szyjką i śluzem to u mnie dziwnie więc się nie sugeruje tym i czekam na okresik

reklama
No ja czuje, że tak szybko go nie będzie. Wnioskuje to jedynie po piersiach, że chyba się utrzymuje progesteron bo są tak spuchnięte już od 6-7dpo. A mam już 24dpo

Do góry