Anetapoczatki
Zaangażowana w BB
Gratuluję!!!;DDrugie zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję!!!;DDrugie zdjęcie
Co to za operacja? Opowiedz proszę bo my „nowe” nie w temacieTermin mam na 27 marca a ostatnio bardzo mnie boli to i lekarz wrazie czego mowil ze mam jechac na izbe.
Bede miec usowana torbiel. Leki wcale nie dzialaj na mnie. Staralismy sie z mezem pol roku o 2 bobo a tu pojawil sie powod naszych niepowodzen.Co to za operacja? Opowiedz proszę bo my „nowe” nie w temacie
Swoją drogą to długo każą ci czekać. A rośnie ta torbiel, że zaczęła ci dokuczać?Termin mam na 27 marca a ostatnio bardzo mnie boli to i lekarz wrazie czego mowil ze mam jechac na izbe.
No to byl najblizszy termin:/ Ah ta polska sluzba zdrowia...Swoją drogą to długo każą ci czekać. A rośnie ta torbiel, że zaczęła ci dokuczać?