Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
40 zł ??? o mamo....strasznie drogo.. u mnie 22 złA zrób sobie i potem powtórz po 48h u mnie był wzrost 100% i dałam sobie spokój już żeby się nie denerwować i każda beta 40zl w sumie zrobiłam aż 3. 418 potem po 36h 815 i po 48h 1600[emoji6]
U nas 30 zł plus 2 zł na cito (wynik w półtorej godziny )40 zł ??? o mamo....strasznie drogo.. u mnie 22 zł
Olaboga [emoji33] a diagnostyka laboratoria nie macie ?Ja przed chwilą sprawdziłam i u mnie w szpitalu 50 zł :O ale nic... Idę jutro z rana. Trzymajcie proszę kciuki.
Dzisiaj mam 36 dc, owu była najprawdopodobniej w 15 dc, dziś 21 dpo i gin twierdzi
:* :* dziękuję, dałaś mi taką nadzieję, że wszystko będzie ok, że nawet sobie nie wyobrażasz
Ja właśnie zaczęłam robić w szpitalu bo to było tak koło 20 i tak zostałam i nie zmieniałam na diagnostykę a widziałam że taniej jest.niby że coś tam normy mogą się różnić to już nie chciałam kombinowac40 zł ??? o mamo....strasznie drogo.. u mnie 22 zł
Mam, ale szpital mam pod nosem, a diagnostykę z 30min. autem..Olaboga [emoji33] a diagnostyka laboratoria nie macie ?
Moja Pani ginekolog na urlopie umowilam się do niej dopiero 5 lipca. Ale w życiu do tego czasu bym nie wytrzymała i umowilam się już na czwartek do innej, tak tylko żeby mnie obejrzała itp. Wiem,ze to zdecydowanie za wcześnie żeby coś konkretnego stwierdzić bo to będzie 34dc ale dla swojego spokoju psychicznego pójdę