Fanka Kadry
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam bardzo slaby wzrok, ale miom zdaniem ciemnieje, nie raz dziewczyny wrzucaja i ja tam nic nie widzę, tak u ciebie jak dla mnie coś jest na rzeczyHej dziewczyny. Od wczoraj mam coś takiego. Coś nie bardzo ciemnieje ta kreska...
No oby te jajniki wrozyly same 'dobroci' i zeby ten cykl byl dla Ciebie owocnyAch, zwyłam się jak głupia na Foreście, jak Jenny umierała. Jakaś miękka się zrobiłam i nerwowa, bo jak mnie coś w pracy wkurzy to mnie na drugiej stronie hali słychać. A tak w ogóle to już niedziela, 13dc i w poniedziałek jadę podejrzeć co tam się dzieje. Po clo kłują mnie na zmianę oba jajniki, a podczas dzisiejszego szaleństwa nawet mnie bolały, więc trzeba było to delikatnie załatwić.
@Kasieńka3b podczas brania Ovarin miałam natłok śluzu, bo mnie zalewalo jednego miesiąca, ale podczas zbliżeń nie było go więcej, a jak go nie biorę, to kiedy nie trzeba jest go umiarkowanie (mało wycieka na bieliznę), a podczas zbliżeń mnie zalewa. Chyba tak powinno być. Czyli ovarin nie dla nas.
Jasne ze tak Nalezy sie odpoczynek. Ja jade na wczasy od 14 do 29. Synek najbardziej zadowolony i nie umi sie doczekacNa tydzień od 5 do 12 września, ale taj sobie myśle, ze pierwszy raz od 4 lat wezmę dobie 2 tygodnie urlopu i po prostu odpocznę w domu. Będę miła może czas zając się mieszkaniem [emoji846].
@Velvetka, js w tym tygodniu tez wkurzona w pracy szczególnie chodziłam, a w środę i piątek to tak mi podnieśli ciśnienie, ze miałam ochotę wyjść i nie wracać. [emoji36] biorąc pod uwagę hormony, nie jest lekko [emoji3]
Kurka no dla mnie ciezko stwierdzic...a a ktory dc masz?Hej dziewczyny. Od wczoraj mam coś takiego. Coś nie bardzo ciemnieje ta kreska...
Tez to słyszałamHmmmm.... dziwne. A nie masz drugiego testu?? [emoji846] oby to było to [emoji846]
A ja kiedyś gdzieś słyszałam, ze testy owu w ciąży wychodzą pozytywne. Chciałam to przetestować i serio wyszła taka krecha, ze nawet przed owu nie miałam nigdy takiej i w 9dpo tez mi wyszła lekka kreska na owulacyjnym, także może coś w tum jest... poniżej fotk. Ten na dole to owulacyjny
Zobacz załącznik 865452
Przykre wieści, ale dużo zdrówka życzę!Eh nic nie pisałam ostatnio dziewczyny. Eh mój tata miał przedzawał. Jestem załamana.
Kasia 29dc, jutro ma być @Kurka no dla mnie ciezko stwierdzic...a a ktory dc masz?