Fanka Kadry
Fanka BB :)
Kochana nie stresuj się i trzymaj a tata pewnie szybko dojdzie do zdrówka :*Eh nic nie pisałam ostatnio dziewczyny. Eh mój tata miał przedzawał. Jestem załamana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nie stresuj się i trzymaj a tata pewnie szybko dojdzie do zdrówka :*Eh nic nie pisałam ostatnio dziewczyny. Eh mój tata miał przedzawał. Jestem załamana.
Eh nic nie pisałam ostatnio dziewczyny. Eh mój tata miał przedzawał. Jestem załamana.
Tak, Hiszpania na 8 dni. Ponoć 2 trymestr jest najbezpieczniejszy na podróżowanie. Choć ja sobie zrobiłam przerwę od starań ze względu na wyjazd. Ale my wybraliśmy intensywną objazdówkę. Wycieczka wypoczynkowa nie powinna być problemem.
My tez we wrzesniu urlopik mamy tylko ze my do Grecji. Do Wloch tez mnie korci zeby kiedys pojechacExtra [emoji846] Hiszpania jest mojej liście krajów do odwiedzenia. My we wrześniu lecimy do Italii i już się nie mogę doczekać a to jeszcze 3 miesiące [emoji51]tyle, ze ja to jestem zakochana w tym kraju... i niby zawsze mówimy, ze następnym razem gdzie indziej a i tak raz w roku ją odwiedzamy.
My tez we wrzesniu urlopik mamy tylko ze my do Grecji. Do Wloch tez mnie korci zeby kiedys pojechac
No w sumie wy juz w 3 pojedziecie do Wloch Ja narazie trace cierpliwosc i juz nie potrzebnie sie nakrecam i doszukuje wszystkiego. No i tak jak Ty odliczam czas do wrzesnia do wczasow. A na jak dlugo jedziecie?Grecją tez jest extra. W czerwcu w ubiegłym roku bylismy na Peloponez....i woda jest ładniejsza niż w Italii, bardziej turkusowa, jak na Sardynii [emoji846] czekam na ten wrzesień jak na zbawienie normalnie, a Tobie życzę wakacji w powiększonym gronie [emoji846][emoji846] mnie tak brzuch bolał od owu właśnie jak na @
Jeśli ciąża przebiega prawidłowo to najlepszy czas na podróżeTo mam dokładnie tak samo i nigdy nie miałam takiej tłustej i wyraźnej kreski na owulacyjnym
Wakacje??? ehhh.....zazdroszczę ja właśnie w pracy siedzę, na szczęście soboty zawsze są mega spokojne a wakacje mamy zaplanowane dopiero na wrzesień. A właśnie, jak nic się nie zmieni to we wrześniu będę w 4 miesiącu i tak się zastanawiam jak to jest z lataniem samolotem w ciąży. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Będę musiała gina spytać
Widać mogłaś mieć później owu i zagnieżdżanieHej dziewczyny. Dziś rano zrobiłam test, na totalnym luzie,bo został mi jesZcze jeden. I mam cień kreski, nie wychodzi mi N zdjęciach,bo mój telefon nie potrafi złapać ostrości hehe. Ale na żywo bo widzę. Ale cień kreski dwa dni przed @ to chyba nic dobrego nie wróży?
Szybkiego powrotu do zdrowia dla taty !Eh nic nie pisałam ostatnio dziewczyny. Eh mój tata miał przedzawał. Jestem załamana.
No w sumie wy juz w 3 pojedziecie do Wloch Ja narazie trace cierpliwosc i juz nie potrzebnie sie nakrecam i doszukuje wszystkiego. No i tak jak Ty odliczam czas do wrzesnia do wczasow. A na jak dlugo jedziecie?