Fanka Kadry
Fanka BB :)
Kochana nie stresuj się i trzymaj a tata pewnie szybko dojdzie do zdrówka :*Eh nic nie pisałam ostatnio dziewczyny. Eh mój tata miał przedzawał. Jestem załamana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nie stresuj się i trzymaj a tata pewnie szybko dojdzie do zdrówka :*Eh nic nie pisałam ostatnio dziewczyny. Eh mój tata miał przedzawał. Jestem załamana.
Eh nic nie pisałam ostatnio dziewczyny. Eh mój tata miał przedzawał. Jestem załamana.
Tak, Hiszpania na 8 dni. Ponoć 2 trymestr jest najbezpieczniejszy na podróżowanie. Choć ja sobie zrobiłam przerwę od starań ze względu na wyjazd. Ale my wybraliśmy intensywną objazdówkę. Wycieczka wypoczynkowa nie powinna być problemem.![]()
My tez we wrzesniu urlopik mamy tylko ze my do Grecji. Do Wloch tez mnie korci zeby kiedys pojechacExtra [emoji846] Hiszpania jest mojej liście krajów do odwiedzenia. My we wrześniu lecimy do Italii i już się nie mogę doczekać a to jeszcze 3 miesiące [emoji51]tyle, ze ja to jestem zakochana w tym kraju... i niby zawsze mówimy, ze następnym razem gdzie indziej a i tak raz w roku ją odwiedzamy.
My tez we wrzesniu urlopik mamy tylko ze my do Grecji. Do Wloch tez mnie korci zeby kiedys pojechac![]()
No w sumie wy juz w 3 pojedziecie do WlochGrecją tez jest extra. W czerwcu w ubiegłym roku bylismy na Peloponez....i woda jest ładniejsza niż w Italii, bardziej turkusowa, jak na Sardynii [emoji846] czekam na ten wrzesień jak na zbawienie normalnie, a Tobie życzę wakacji w powiększonym gronie [emoji846][emoji846] mnie tak brzuch bolał od owu właśnie jak na @
Jeśli ciąża przebiega prawidłowo to najlepszy czas na podróżeTo mam dokładnie tak samoi nigdy nie miałam takiej tłustej i wyraźnej kreski na owulacyjnym
Wakacje???ehhh.....zazdroszczę
ja właśnie w pracy siedzę, na szczęście soboty zawsze są mega spokojne a wakacje mamy zaplanowane dopiero na wrzesień. A właśnie, jak nic się nie zmieni to we wrześniu będę w 4 miesiącu i tak się zastanawiam jak to jest z lataniem samolotem w ciąży. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Będę musiała gina spytać
![]()
WidaćHej dziewczyny. Dziś rano zrobiłam test, na totalnym luzie,bo został mi jesZcze jeden. I mam cień kreski, nie wychodzi mi N zdjęciach,bo mój telefon nie potrafi złapać ostrości hehe. Ale na żywo bo widzę. Ale cień kreski dwa dni przed @ to chyba nic dobrego nie wróży?
Szybkiego powrotu do zdrowia dla taty !Eh nic nie pisałam ostatnio dziewczyny. Eh mój tata miał przedzawał. Jestem załamana.
No w sumie wy juz w 3 pojedziecie do WlochJa narazie trace cierpliwosc i juz nie potrzebnie sie nakrecam i doszukuje wszystkiego. No i tak jak Ty odliczam czas do wrzesnia do wczasow. A na jak dlugo jedziecie?