reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Tak, Hiszpania na 8 dni. Ponoć 2 trymestr jest najbezpieczniejszy na podróżowanie. Choć ja sobie zrobiłam przerwę od starań ze względu na wyjazd. Ale my wybraliśmy intensywną objazdówkę. Wycieczka wypoczynkowa nie powinna być problemem. :)

Extra [emoji846] Hiszpania jest mojej liście krajów do odwiedzenia. My we wrześniu lecimy do Italii i już się nie mogę doczekać a to jeszcze 3 miesiące [emoji51]tyle, ze ja to jestem zakochana w tym kraju... i niby zawsze mówimy, ze następnym razem gdzie indziej a i tak raz w roku ją odwiedzamy.

Extra [emoji846] Hiszpania jest mojej liście krajów do odwiedzenia. My we wrześniu lecimy do Italii i już się nie mogę doczekać a to jeszcze 3 miesiące [emoji51]tyle, ze ja to jestem zakochana w tym kraju... i niby zawsze mówimy, ze następnym razem gdzie indziej a i tak raz w roku ją odwiedzamy.
My tez we wrzesniu urlopik mamy tylko ze my do Grecji. Do Wloch tez mnie korci zeby kiedys pojechac:)

My tez we wrzesniu urlopik mamy tylko ze my do Grecji. Do Wloch tez mnie korci zeby kiedys pojechac:)

Grecją tez jest extra. W czerwcu w ubiegłym roku bylismy na Peloponez....i woda jest ładniejsza niż w Italii, bardziej turkusowa, jak na Sardynii [emoji846] czekam na ten wrzesień jak na zbawienie normalnie, a Tobie życzę wakacji w powiększonym gronie [emoji846][emoji846] mnie tak brzuch bolał od owu właśnie jak na @

Grecją tez jest extra. W czerwcu w ubiegłym roku bylismy na Peloponez....i woda jest ładniejsza niż w Italii, bardziej turkusowa, jak na Sardynii [emoji846] czekam na ten wrzesień jak na zbawienie normalnie, a Tobie życzę wakacji w powiększonym gronie [emoji846][emoji846] mnie tak brzuch bolał od owu właśnie jak na @
No w sumie wy juz w 3 pojedziecie do Wloch:) Ja narazie trace cierpliwosc i juz nie potrzebnie sie nakrecam i doszukuje wszystkiego. No i tak jak Ty odliczam czas do wrzesnia do wczasow. A na jak dlugo jedziecie?

Ach, zwyłam się jak głupia na Foreście, jak Jenny umierała. Jakaś miękka się zrobiłam i nerwowa, bo jak mnie coś w pracy wkurzy to mnie na drugiej stronie hali słychać. A tak w ogóle to już niedziela, 13dc i w poniedziałek jadę podejrzeć co tam się dzieje. Po clo kłują mnie na zmianę oba jajniki, a podczas dzisiejszego szaleństwa nawet mnie bolały, więc trzeba było to delikatnie załatwić.

@Kasieńka3b podczas brania Ovarin miałam natłok śluzu, bo mnie zalewalo jednego miesiąca, ale podczas zbliżeń nie było go więcej, a jak go nie biorę, to kiedy nie trzeba jest go umiarkowanie (mało wycieka na bieliznę), a podczas zbliżeń mnie zalewa. Chyba tak powinno być. Czyli ovarin nie dla nas.

To mam dokładnie tak samo :) i nigdy nie miałam takiej tłustej i wyraźnej kreski na owulacyjnym :)

Wakacje??? :) ehhh.....zazdroszczę :) ja właśnie w pracy siedzę, na szczęście soboty zawsze są mega spokojne a wakacje mamy zaplanowane dopiero na wrzesień. A właśnie, jak nic się nie zmieni to we wrześniu będę w 4 miesiącu i tak się zastanawiam jak to jest z lataniem samolotem w ciąży. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Będę musiała gina spytać :)
Jeśli ciąża przebiega prawidłowo to najlepszy czas na podróże
Hej dziewczyny. Dziś rano zrobiłam test, na totalnym luzie,bo został mi jesZcze jeden. I mam cień kreski, nie wychodzi mi N zdjęciach,bo mój telefon nie potrafi złapać ostrości hehe. Ale na żywo bo widzę. Ale cień kreski dwa dni przed @ to chyba nic dobrego nie wróży?
Widać :) mogłaś mieć później owu i zagnieżdżanie ;)
Eh nic nie pisałam ostatnio dziewczyny. Eh mój tata miał przedzawał. Jestem załamana.
Szybkiego powrotu do zdrowia dla taty !

reklama
No w sumie wy juz w 3 pojedziecie do Wloch:) Ja narazie trace cierpliwosc i juz nie potrzebnie sie nakrecam i doszukuje wszystkiego. No i tak jak Ty odliczam czas do wrzesnia do wczasow. A na jak dlugo jedziecie?

Na tydzień od 5 do 12 września, ale taj sobie myśle, ze pierwszy raz od 4 lat wezmę dobie 2 tygodnie urlopu i po prostu odpocznę w domu. Będę miła może czas zając się mieszkaniem [emoji846].

@Velvetka, js w tym tygodniu tez wkurzona w pracy szczególnie chodziłam, a w środę i piątek to tak mi podnieśli ciśnienie, ze miałam ochotę wyjść i nie wracać. [emoji36] biorąc pod uwagę hormony, nie jest lekko [emoji3]

Do góry