reklama
Klauduśka23
Fanka BB :)
A który masz dzień cyklu lub ule dpo jesteś? Czasem niektórym dziewczynom testy wychodzą sporo po terminie @.
Niby 16dp. Ale tez jest opcja, ze owulacja była jednak trochę później. Nie wiem sama już
Jeśli do poniedziałku @ nie przyjdzie to lecę na bete
Kasienka3b
No to na Ciebie ovarin pozytywnie dzialaKasieńka, melduję, że zaobserwowałam u siebie śluz [emoji6]
ForgetMeeNot
Zobacz załącznik 865441
Taką mam dziś kreskę. Szkoda, że nie pionowa...
Hmmmm.... dziwne. A nie masz drugiego testu?? [emoji846] oby to było to [emoji846]
A ja kiedyś gdzieś słyszałam, ze testy owu w ciąży wychodzą pozytywne. Chciałam to przetestować i serio wyszła taka krecha, ze nawet przed owu nie miałam nigdy takiej i w 9dpo tez mi wyszła lekka kreska na owulacyjnym, także może coś w tum jest... poniżej fotk. Ten na dole to owulacyjny
Załączniki
agrafka07
Hmmmm.... dziwne. A nie masz drugiego testu?? [emoji846] oby to było to [emoji846]
A ja kiedyś gdzieś słyszałam, ze testy owu w ciąży wychodzą pozytywne. Chciałam to przetestować i serio wyszła taka krecha, ze nawet przed owu nie miałam nigdy takiej i w 9dpo tez mi wyszła lekka kreska na owulacyjnym, także może coś w tum jest... poniżej fotk. Ten na dole to owulacyjny
Zobacz załącznik 865452
Nie mam, kupiłam wczoraj tylko jeden. Ale jakoś bardziej odbieram go jako negatyw więc nie chce już mi się robić kolejnego. Teraz pakuję się na wyczekiwaną od pół roku wycieczkę więc ona mnie teraz bardziej ekscytuje. A czy @ przyjdzie dowiem się około wtorku.
Mi test ciążowy pozytywny wyszedł 6 dni do terminu @. A owulacyjne wychodziły dopiero po terminie @. Ale też gdzieś miałam zdjęcie testu owu pozytywnegoHmmmm.... dziwne. A nie masz drugiego testu?? [emoji846] oby to było to [emoji846]
Zobacz załącznik 865452
ForgetMeeNot
To mam dokładnie tak samo i nigdy nie miałam takiej tłustej i wyraźnej kreski na owulacyjnymMi test ciążowy pozytywny wyszedł 6 dni do terminu @. A owulacyjne wychodziły dopiero po terminie @. Ale też gdzieś miałam zdjęcie testu owu pozytywnego
Wakacje??? ehhh.....zazdroszczę ja właśnie w pracy siedzę, na szczęście soboty zawsze są mega spokojne a wakacje mamy zaplanowane dopiero na wrzesień. A właśnie, jak nic się nie zmieni to we wrześniu będę w 4 miesiącu i tak się zastanawiam jak to jest z lataniem samolotem w ciąży. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Będę musiała gina spytaćNie mam, kupiłam wczoraj tylko jeden. Ale jakoś bardziej odbieram go jako negatyw więc nie chce już mi się robić kolejnego. Teraz pakuję się na wyczekiwaną od pół roku wycieczkę więc ona mnie teraz bardziej ekscytuje. A czy @ przyjdzie dowiem się około wtorku.
jagoda87
To mam dokładnie tak samo i nigdy nie miałam takiej tłustej i wyraźnej kreski na owulacyjnym
Wakacje??? ehhh.....zazdroszczę ja właśnie w pracy siedzę, na szczęście soboty zawsze są mega spokojne a wakacje mamy zaplanowane dopiero na wrzesień. A właśnie, jak nic się nie zmieni to we wrześniu będę w 4 miesiącu i tak się zastanawiam jak to jest z lataniem samolotem w ciąży. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Będę musiała gina spytać
W drugim trymestrze jeżeli ciąża przebiega prawidłowo można latać [emoji6]
reklama
ForgetMeeNot
Mam nadzieję, że wszystko będzie okW drugim trymestrze jeżeli ciąża przebiega prawidłowo można latać [emoji6]
Wg mnie zbyt wcześnie zdecydowanie... ja tetsty robiłam od 6dpo i cień cienia cienia wyszedł i w 8dpo , w 9 dpo też cień ale już bardziej widoczny tyle, że ja bieli na testach nie brałam kompletnie do serca a robiłam bo miałam duuuuużo testów