reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
20180609_083814.jpg

Taką mam dziś kreskę. Szkoda, że nie pionowa... :(

Załączniki

• 20180609_083814.jpg
    20180609_083814.jpg
    625,8 KB · Wyświetleń: 2 284
reklama
Zobacz załącznik 865441
Taką mam dziś kreskę. Szkoda, że nie pionowa... :(

Hmmmm.... dziwne. A nie masz drugiego testu?? [emoji846] oby to było to [emoji846]

A ja kiedyś gdzieś słyszałam, ze testy owu w ciąży wychodzą pozytywne. Chciałam to przetestować i serio wyszła taka krecha, ze nawet przed owu nie miałam nigdy takiej i w 9dpo tez mi wyszła lekka kreska na owulacyjnym, także może coś w tum jest... poniżej fotk. Ten na dole to owulacyjny
IMG_3042.JPG

Załączniki

• IMG_3042.JPG
    IMG_3042.JPG
    207,5 KB · Wyświetleń: 1 266
Hmmmm.... dziwne. A nie masz drugiego testu?? [emoji846] oby to było to [emoji846]

A ja kiedyś gdzieś słyszałam, ze testy owu w ciąży wychodzą pozytywne. Chciałam to przetestować i serio wyszła taka krecha, ze nawet przed owu nie miałam nigdy takiej i w 9dpo tez mi wyszła lekka kreska na owulacyjnym, także może coś w tum jest... poniżej fotk. Ten na dole to owulacyjny
Zobacz załącznik 865452

Nie mam, kupiłam wczoraj tylko jeden. Ale jakoś bardziej odbieram go jako negatyw więc nie chce już mi się robić kolejnego. Teraz pakuję się na wyczekiwaną od pół roku wycieczkę więc ona mnie teraz bardziej ekscytuje. :D A czy @ przyjdzie dowiem się około wtorku. :)

Zobacz załącznik 865452
Mi test ciążowy pozytywny wyszedł 6 dni do terminu @. A owulacyjne wychodziły dopiero po terminie @. :) Ale też gdzieś miałam zdjęcie testu owu pozytywnego ;)

Mi test ciążowy pozytywny wyszedł 6 dni do terminu @. A owulacyjne wychodziły dopiero po terminie @. :) Ale też gdzieś miałam zdjęcie testu owu pozytywnego ;)
To mam dokładnie tak samo :) i nigdy nie miałam takiej tłustej i wyraźnej kreski na owulacyjnym :)

Nie mam, kupiłam wczoraj tylko jeden. Ale jakoś bardziej odbieram go jako negatyw więc nie chce już mi się robić kolejnego. Teraz pakuję się na wyczekiwaną od pół roku wycieczkę więc ona mnie teraz bardziej ekscytuje. :D A czy @ przyjdzie dowiem się około wtorku. :)
Wakacje??? :) ehhh.....zazdroszczę :) ja właśnie w pracy siedzę, na szczęście soboty zawsze są mega spokojne a wakacje mamy zaplanowane dopiero na wrzesień. A właśnie, jak nic się nie zmieni to we wrześniu będę w 4 miesiącu i tak się zastanawiam jak to jest z lataniem samolotem w ciąży. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Będę musiała gina spytać :)

U mnie dzisiaj 7dpo i z głupoty zrobiłam test i biel mnie oślepiła [emoji23] ciekawe czy jeszcze się pokaże druga kreska... niby od kilku dni mnie boli podbrzusze a dzisiaj od rana usypiam na stojąca ale wole się nie nakręcać...

To mam dokładnie tak samo :) i nigdy nie miałam takiej tłustej i wyraźnej kreski na owulacyjnym :)

Wakacje??? :) ehhh.....zazdroszczę :) ja właśnie w pracy siedzę, na szczęście soboty zawsze są mega spokojne a wakacje mamy zaplanowane dopiero na wrzesień. A właśnie, jak nic się nie zmieni to we wrześniu będę w 4 miesiącu i tak się zastanawiam jak to jest z lataniem samolotem w ciąży. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Będę musiała gina spytać :)

W drugim trymestrze jeżeli ciąża przebiega prawidłowo można latać [emoji6]

reklama
W drugim trymestrze jeżeli ciąża przebiega prawidłowo można latać [emoji6]
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok :)
Wg mnie zbyt wcześnie zdecydowanie... ja tetsty robiłam od 6dpo i cień cienia cienia wyszedł i w 8dpo , w 9 dpo też cień ale już bardziej widoczny :) tyle, że ja bieli na testach nie brałam kompletnie do serca a robiłam bo miałam duuuuużo testów :)

Do góry