reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja mam Hashi i niedoczynność. Narazie 4 cykle i nic... Teraz trwa 5[emoji6] We wtorek robię badania tarczycowe to będę na świeżo wiedziała co tam z tą moją tarczyca[emoji6]

Cieszę się, że trafiłaś na lekarza, który zna się na rzeczy[emoji4] super, że masz tak konkretny plan! Ściskam kciuki żeby się szybko udało :tak: swoją drogą ciekawa sprawa z tymi jajnikami i PCO... [emoji50];):)

@ForgetMeeNot jak tam samopoczucie? Masz jakieś nowe objawy tego super stanu? :)

Mam identycznie jak migotka1. Bolące piersi i czajami ból podbrzusza. Może trochę bardziej zmęczona jestem bo w tym tygodniu zasypiałam o 21 -22 normalnie [emoji846]. A tak poza tym to gdyby nie pozytywna i przyrastajaca beta to w życiem bym nie powiedziała, ze jestem w ciąży. Generalnie czuje się jak przed samym okresem. Dosłownie [emoji846]. We wtorek o 14.40 mam wizytę u naszego doktorka. Już się nie mogę doczekać [emoji846] mam nadzieje, ze wszystko jest ok. Trochę się stresuje.

A Ty już weszłaś w lutealna? [emoji846] oczywiście kciuki zaciśnięte z całych sił [emoji846][emoji1348]

reklama
Hej dziewczyny :) już mnie to cholernie wkurza.. Niech w końcu przyjdzie ten okres :(
Głupia robię sobie nadzieje, a rano wychodzi negatyw..
IMG_0881.JPG

Załączniki

• IMG_0881.JPG
    IMG_0881.JPG
    23,4 KB · Wyświetleń: 477
Witaj!
Mierzysz zwyklym termometrem ze tylko takie wyniki ci wychodzą ? Mierzenie kilka dni temperatury raczej nie powie ci za wiele ;) skoro to twoj pierwszy cykl po odstawieniu to organizm moze dopiero do siebie dochodzic wiec nie bralabym kazdego bolu, zmeczenia za jakas oznake czegos ;)
W kazdym razie trzymam.kciuki zeby szybko ci sie udalo [emoji110]

Hej, tak mierzę zwykłym szklanym bezrtęciowym. Dzisiaj też pomiar 37,1 z rana, chociaż liczę się z tym, że to może być równie dobrze związane ze zbliżającą się @. Po prostu zdziwiły mnie tak wczesnie rozpoczęte i trwające dzień w dzień pobolewania, ponieważ nigdy tak nie miałam, a nie raz zdarzało się, że odkładałam antykoncepcję na kilka miesięcy. Tak czy siak staram się nie nastawiać, jak nie teraz to będziemy próbować dalej, w końcu to dopiero pierwszy cykl, więc jeszcze wszystko przed nami :)

Hej, tak mierzę zwykłym szklanym bezrtęciowym. Dzisiaj też pomiar 37,1 z rana, chociaż liczę się z tym, że to może być równie dobrze związane ze zbliżającą się @. Po prostu zdziwiły mnie tak wczesnie rozpoczęte i trwające dzień w dzień pobolewania, ponieważ nigdy tak nie miałam, a nie raz zdarzało się, że odkładałam antykoncepcję na kilka miesięcy. Tak czy siak staram się nie nastawiać, jak nie teraz to będziemy próbować dalej, w końcu to dopiero pierwszy cykl, więc jeszcze wszystko przed nami :)
Mierzyc temperaturę nalezy termometrem owulacyjnym z dwoma miejscami po przecinku [emoji6]
Trzymam kciuki zeby szybko sie wam udało [emoji6]

Zrobiłam dziś drugi test ale wylał. W miejscu, gdzie powinna być druga kreska, wyszła kreska pozioma. Liczy się? :D. Teraz już nie będę miała kiedy zrobić kolejnego testu więc czekam do @.

Mierzyc temperaturę nalezy termometrem owulacyjnym z dwoma miejscami po przecinku
emoji6.png

Trzymam kciuki zeby szybko sie wam udało
emoji6.png
Ja sie nie zgodze nie trzeba owulacyjnym.ja mierzylam przez trzy cykle zwyklym rteciowym i zawsze byl na wykresie widoczny skok temperatury wyrazny.na temat termometrow sa zdania podzielone.ja zawsze bede polecac rtecowy.mi bardzo pomog w zajsciu w ciaze.oto moj wykres mierzony tym termometrem reciowym.trzymam kciuki za was.ja dzis zaczynam 16 tydzien.mdlosci nadal sa i męczą.pozdrawiam

Załączniki

• Screenshot_2018-06-09-08-36-27.png
    Screenshot_2018-06-09-08-36-27.png
    81,5 KB · Wyświetleń: 117
reklama
Wogole dzien dobry:) Dzis 20dc i 6dp. Od wczoraj piersi zaczely mnie bolec i podbrzusze. Troszke za wczesnie jak na takie bole-hm? Milego dnia dla wszystkich:)

Do góry