reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@O'Hara cudownie! Rozrabuaka od samego początku :)
Leż, nie ruszaj się skoro zakazał i korzystaj z netflixa ile wlezie. :D i przekaż dziecku, że ma nie odwalać takich akcji, bo jest naszym takim Royal baby i wszystkie ciotki na niego czekają!

Hehe, Meghan myślała, ze będzie w centrum i się grubo pomyliła [emoji38][emoji6]

Zobacz załącznik 949081

No jest mały rozrabiaka, serduszko bije, ale ciąża jest zagrożona. Mam leżeć, dostałam skierowania na badania krwi i moczu i czwartek za tydzień znowu wizyta. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Gratulacje! Lez i odpoczywaj :) moim zdaniem też będzie przystojniacha :)

Zobacz załącznik 949081

No jest mały rozrabiaka, serduszko bije, ale ciąża jest zagrożona. Mam leżeć, dostałam skierowania na badania krwi i moczu i czwartek za tydzień znowu wizyta. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Aaaaaaa gratulacje !!! ❤️❤️ Kochana dbaj o siebie ! Baaardzo się cieszę !
❤️❤️❤️❤️

Dziewczyny co u Was? O'Hara jak się czujesz?

Ja się czuje rewelacyjnie, nie mam żadnych objawów. Dopóki mi brzuch nie urośnie i wielki szef nie zacznie się ruszać to chyba nie uwierzę, ze jestem w ciąży [emoji38] ale niestety krwawienia dają mi popalić. Dzisiaj w nocy po prawie 2 tyg przerwy znowu obudziłam się w kałuży krwi, dzięki Bogu miałam na dzisiaj umówiona wizytę no i okazuje się, że dziecię ma się całkiem dobrze. Pranki mi robi, poczucie humoru po mamusi chyba [emoji16]

Ja się czuje rewelacyjnie, nie mam żadnych objawów. Dopóki mi brzuch nie urośnie i wielki szef nie zacznie się ruszać to chyba nie uwierzę, ze jestem w ciąży [emoji38] ale niestety krwawienia dają mi popalić. Dzisiaj w nocy po prawie 2 tyg przerwy znowu obudziłam się w kałuży krwi, dzięki Bogu miałam na dzisiaj umówiona wizytę no i okazuje się, że dziecię ma się całkiem dobrze. Pranki mi robi, poczucie humoru po mamusi chyba [emoji16]
Uff to całe szczęście że wszystko dobrze! Super że tak dobrze się czujesz :) może faktycznie będzie chłopak bo u mnie też zero objawów. A lekarz mówi z czego to krwawienie? Który to już tydzień?

Uff to całe szczęście że wszystko dobrze! Super że tak dobrze się czujesz :) może faktycznie będzie chłopak bo u mnie też zero objawów. A lekarz mówi z czego to krwawienie? Który to już tydzień?

A dzisiaj szukał, szukal i dopatrzył się jakiegoś małego krwiaka i mówi, ze to MOŻE stad te krwawienia. Widzę po nim, ze sam do końca nie zna przyczyny, widocznie taka moja natura. Dzisiaj mi pękło 10+3, 8.04 mam prenatalne :)
Pamietam właśnie Twoja bezobjawowa ciąże, człowiek co godzinę się zastanawia, czy oby na pewno jest w ciąży ;) a co do płci to nie wiem czy to jakaś reguła, bo z kolei znajoma teraz wchodzi w 3 trymestr, cały pierwszy wymiotowała jak kot, a tez chłopak :) no jeszcze trochę to się przekonamy ;)

reklama
A dzisiaj szukał, szukal i dopatrzył się jakiegoś małego krwiaka i mówi, ze to MOŻE stad te krwawienia. Widzę po nim, ze sam do końca nie zna przyczyny, widocznie taka moja natura. Dzisiaj mi pękło 10+3, 8.04 mam prenatalne :)
Pamietam właśnie Twoja bezobjawowa ciąże, człowiek co godzinę się zastanawia, czy oby na pewno jest w ciąży ;) a co do płci to nie wiem czy to jakaś reguła, bo z kolei znajoma teraz wchodzi w 3 trymestr, cały pierwszy wymiotowała jak kot, a tez chłopak :) no jeszcze trochę to się przekonamy ;)
Już leci 11 tydzień, ale ten czas zapiernicza. No to kciuki za prenatalne [emoji110] pewnie będzie się dało już określić płeć :) u mnie gin na normalnej wizycie określił w 11+3. Masz jakieś preferencje co do płci?

Do góry