reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

Badałam nie mam insulinooporośći
Witaminy ok
Hormony tsh ponad 4 ale od 2 miesięcy biorę euthyrox 50
Cytologia ok hpv ok
Badanie nasienia ok
Badanie tsh męża ok
Prolaktyna ok
Amh 2,16
Zbadam testosteron jeszcze

reklama
a badałaś dlaczego się tak dzieje? Hormony, krzywe, niedobry itp?
Bo wiesz ok stymulacja sprawi, że cykl będzie pod kontrolą ale to dany cykl, nie będzie tak, że trzy cykle stymulowane i później już będzie tak jak powinno być bo zapewne wróci do tego jak teraz.. A jednak stymulacja obniżają rezerwę, a na jakim poziomie masz amh?
Póki nie zaczęłam brać euthyrox to moje owulacje były ok
A od kad biorę to jakieś jaja są
Zbadam w następnym tygodniu
Plus Lh

No ja wiem ze tu jest problem i lekarka nowa też jak zaczniemy stymulację i zastrzyk na pekniecie to później od owulacji progesteron. I max 5 -6 cykli.
A później decyzja czy in vitro czy kończymy starania.

No ja wiem ze tu jest problem i lekarka nowa też jak zaczniemy stymulację i zastrzyk na pekniecie to później od owulacji progesteron. I max 5 -6 cykli.
A później decyzja czy in vitro czy kończymy starania.
Matko, dla mnie to strasznie "pochopne" jest to co mówisz :D zaczynając od tego, że "już wiem, że nie mam się co nastawiać i robić sobie nadziei" mimo, że masz pęcherzyki i owulacja może się jeszcze odbyć, po "po 6 miesiącach in vitro albo kończymy starania". Przecież można próbować wielu rzeczy jeszcze, nie wiem skąd w Tobie takie skrajne myślenie, może warto trochę zwolnić.

Hej,poproszę na zapisanie na 30stego,lubię czasem się udzielać i was podczytywać,uzależniające jest to forum 🫢 teraz będzie 7 cykl starań ,powoli już zaczynam zwalniać i rozumieć że starania to nie wyścigi i nie mamy wpływu na to kiedy się to uda,życie pięknie uczy mnie cierpliwości której tak bardzo często mi brakuje,dziękuję wszechświecie za te co miesięczne lekcje cierpliwości … 😅😂..

reklama
A jakbyście się zastanawiały jak wygląda pink i facelle zrobione o 19:30 po becie 2,9 z 8 rano to tak 😅

Załączniki

• IMG_0330.jpeg
    IMG_0330.jpeg
    975,7 KB · Wyświetleń: 107
  • IMG_0339.jpeg
    IMG_0339.jpeg
    564,6 KB · Wyświetleń: 109
  • IMG_0351.jpeg
    IMG_0351.jpeg
    581,2 KB · Wyświetleń: 102
Ostatnia edycja:
Do góry