reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
Progesteron 7 dni po kolo 4.50
A w tamtym cyklu u dni po owulacji 3. 21
Fazę mam 10-11dni
Tsh w następnym tygodniu będę badac

No ja wiem ze tu jest problem i lekarka nowa też jak zaczniemy stymulację i zastrzyk na pekniecie to później od owulacji progesteron. I max 5 -6 cykli.
A później decyzja czy in vitro czy kończymy starania.

No ja wiem ze tu jest problem i lekarka nowa też jak zaczniemy stymulację i zastrzyk na pekniecie to później od owulacji progesteron. I max 5 -6 cykli.
A później decyzja czy in vitro czy kończymy starania.
Matko, dla mnie to strasznie "pochopne" jest to co mówisz :D zaczynając od tego, że "już wiem, że nie mam się co nastawiać i robić sobie nadziei" mimo, że masz pęcherzyki i owulacja może się jeszcze odbyć, po "po 6 miesiącach in vitro albo kończymy starania". Przecież można próbować wielu rzeczy jeszcze, nie wiem skąd w Tobie takie skrajne myślenie, może warto trochę zwolnić.

Hej,poproszę na zapisanie na 30stego,lubię czasem się udzielać i was podczytywać,uzależniające jest to forum 🫢 teraz będzie 7 cykl starań ,powoli już zaczynam zwalniać i rozumieć że starania to nie wyścigi i nie mamy wpływu na to kiedy się to uda,życie pięknie uczy mnie cierpliwości której tak bardzo często mi brakuje,dziękuję wszechświecie za te co miesięczne lekcje cierpliwości … 😅😂..

A jakbyście się zastanawiały jak wygląda pink i facelle zrobione o 19:30 po becie 2,9 z 8 rano to tak 😅

Załączniki

• IMG_0330.jpeg
    IMG_0330.jpeg
    975,7 KB · Wyświetleń: 126
  • IMG_0339.jpeg
    IMG_0339.jpeg
    564,6 KB · Wyświetleń: 128
  • IMG_0351.jpeg
    IMG_0351.jpeg
    581,2 KB · Wyświetleń: 122
Ostatnia edycja:
reklama
ale możliwe, że to nie beta 2.9 więc w sumie nie wiadomo.
Skoro kreski robią się ciemniejsze to i może beta rośnie, szczególnie, że na początku beta rośnie bardzo szybko :)
W sumie masz rację nie wiem, po prostu mam taką dziwną sytuację, bo wczoraj rano zrobiłam była kreska potem wieczorem znów zrobiłam i była lekko lżejsza potem mocniejsza dzisiaj rano znów mocniejsza, więc poszłam zrobić to badanie i wyszło 2.9 i teraz znów testy z kreskami jutro zrobię będzie wszystko wiadomo 😃

Do góry