reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ogólnie rzecz biorąc bardzo miło jest widzieć, że tylu dziewczyną z Nas udało się zajść już w ciąże i powoli odliczacie dni do chwili kiedy przytulicie swoje małe skarby.... Myślę, że daje to nadzieję tym które ciąglę czekają na lepsze dni jak ja, choć pewnie nie tylko ja zadaję sobie pytanie dlaczego muszę przez to wszystko przechodzić i ile jeszcze....

reklama
Ogólnie rzecz biorąc bardzo miło jest widzieć, że tylu dziewczyną z Nas udało się zajść już w ciąże i powoli odliczacie dni do chwili kiedy przytulicie swoje małe skarby.... Myślę, że daje to nadzieję tym które ciąglę czekają na lepsze dni jak ja, choć pewnie nie tylko ja zadaję sobie pytanie dlaczego muszę przez to wszystko przechodzić i ile jeszcze....
Lili doczekamy sie i my:) Ja caly czas walcze i co miesiac rozczarowanie bo nie wychodzi. Teraz dopiero mam 11dc i czekam na owu.

My już podziałaliśmy w 14 i 15 dc ale znając życie owu była wcześniej...Moj mąż jest w domu tylko na weekendy czyli dodatkowe utrudnienia w działaniach ale kiedyś musimy trafić w punkt :p ja też dziś mam 18 dc :D
Czyli znowu z cyklem idziemy łeb w łeb, pamiętam jak sikałyśmy w okresie Bożego Narodzenia :D robiłaś bete po zabiegu? Kazali Ci czy sama dla siebie robiłaś? Bo mi w szpitalu nic nie gadali na ten temat, mój lekarz też nie i ja nie robiłam i mam wątpliwości że może trzeba było

reklama
Do góry