reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

No masz rację !
Generalnie nie wytłumaczysz a czytanie ze zrozumieniem przecież nie boli. Wręcz przeciwnie, obrazuje iloraz inteligencji według mnie 🙃.

No i kreski już długo długo, najpierw nazywałyśmy się staraczki 🥲.

Dlatego również apeluje o czytanie 1 strony i regulaminu!!! Tak jak w pracy, istnieje regulamin i trzeba się go stosować. Tego samego tyczy regulamin tutaj.

Użytkowniczko (która wejdzie tu z buta) - nie każdy ma takie szczęście zobaczyć kreskę jak Ty, nieraz trwa to kilka lat. Pamiętaj,że możesz sprawić komuś przykrość. Masz test pozytywny? Zadaj pytanie ogólne i tyle w temacie. Jeśli będziesz natrętna, My też się staniemy a poniekąd może odpalić się agresja w jakimś stopniu bo nie z takimi kwiatkami tutaj walczyłyśmy!!
Zatem ile lat już istnieją kreski/ staraczki?
Ja kiedyś byłam w 2013r. (ale pod innym nickiem) na wątku „Kto po invitro” 🙂 , później na „Ciąża po invitro” aż w końcu „Listopadówki 2013” i i z niektórymi osobami poznanymi na tych wątkach mam kontakt do dziś 🥹 Nawet osobiście ☺️

reklama
Ja kiedyś byłam w 2013r. (ale pod innym nickiem) na wątku „Kto po invitro” 🙂 , później na „Ciąża po invitro” aż w końcu „Listopadówki 2013” i i z niektórymi osobami poznanymi na tych wątkach mam kontakt do dziś 🥹 Nawet osobiście ☺️
ja własnoręcznie zakładałam masę wątków miesięcznych w jakimś 2022, założyłam staraczki 2022 i 2023 (chociaż tam już mało się działo, bo wszystko się przeniosło na wątki miesięczne). Kiedyś nie było, kto zakłada wątek miesięczny, tylko prze jakiś czas miesiąc w miesiąc zakładałam ja 😂
Wiem, że staraczki 2019 widziałam dalej w przeszłość się nie zagłębiałam.

Załączniki

• 17309720662318705323150427397411.jpg
    17309720662318705323150427397411.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 74
Staraczki nie pamiętam, ale długo 😅 kreski zaczęłam podglądać w październiku 2020 roku, a od grudnia dołączyłam, nie wiem czy były wcześniej.

ja własnoręcznie zakładałam masę wątków miesięcznych w jakimś 2022, założyłam staraczki 2022 i 2023 (chociaż tam już mało się działo, bo wszystko się przeniosło na wątki miesięczne). Kiedyś nie było, kto zakłada wątek miesięczny, tylko prze jakiś czas miesiąc w miesiąc zakładałam ja 😂
Wiem, że staraczki 2019 widziałam dalej w przeszłość się nie zagłębiałam.
@LadyCaro jestes jak nasz guru! Nasz wódz 😁😁

Powodzenia 🙂 jak się żyje z trójką dzieci? Masz dużą różnice wieku?😀
Dziękuję, zawsze marzyła mi się trójką dzieci, nie było łatwo bo każde długo wystarane. Najstarsze dziecko mam w zerówce a najmłodsze w żłobku także mam mala różnice między nimi. Miałam cichą nadzieję że z kolejnym pójdzie szybko ale coś mój organizm szaleje. Cykle 40 dniowe nie wiadomo kiedy owulacja. Śluz jak białko nawet trzy razy w miesiacu. W tym cyklu idę na monitoring to się dowiem co tam się odwala 😆

Trzymam kciuki za wszystkie kreski by bety pięknie rosły. Jeśli chodzi o wpadanie na forum z butami to od kiedy pamiętam czyli z kilka lat już tak jest że ktoś wpadnie z testem i myślę że to nie jest zła wola czy robienie komuś na złość. Nie czytają regulaminu i nie wiedzą że tu są inne zasady niż na zwykłych wątkach 😅

No wlasnie też jestem zaskoczona
A to ginekolog Ci nie wytłumaczył co może być przyczyną?

No jest na pewno kilka sytuacji w których mogą pęcherzyki się obkurczyć np. doszło do owulacji i reszta mniejszych pęcherzyków zanika, albo do niej nie doszło co czasem każdej się zdarza i wtedy pęcherzyki, które nie pękły mogą zacząć się obkurczać i stopniowo zanikać.

No, ale nie jestem lekarzem, więc ciężko mi powiedzieć co mogło się tam wydarzyć.

reklama
No wlasnie kazała zbadać dziś progesteron czy była owulacja jednak .ten cykl był cały rozjechany .
Edometrium macicy idealnie ciążowe.
Ja już sama głupia jestem.
Mówiła że tak się może zdarzyć że nie pękają tylko obkurczają się i wchłaniają. Zobaczymy co progesteron pokaże.

Do góry