93kora
Fanka BB :)
No masz rację !A jeśli chodzi o wchodzenie z butami osób na nasz wątek i wrzucanie zdjęć pozytywnych testów, informowanie o wysokości bety, kompletnie się nie przedstawiając, a przede wszystkim niestosowanie się do naszego regulaminu- jest dla mnie nie do przyjęcia. Kreski istnieją od wielu miesięcy, pewnie też i lat, stworzono jasne zasady, które się powielają i które się sprawdzają. Dzięki regulaminowi jesteśmy bardziej zgraną grupą, w jakiś sposób już się znamy i kojarzymy. Nie podoba mi się wchodzenie tutaj ot tak przypadkowych osób. Inaczej zrobi się bałagan, chaos. Ponadto, osoba która zrobiła to całe zamieszanie, w kilku wątkach już się pytała o testy i wysokość bety (otrzymała jasne odpowiedzi), to przyszła do nas pochwalić się tak na dobitkę?
Generalnie nie wytłumaczysz a czytanie ze zrozumieniem przecież nie boli. Wręcz przeciwnie, obrazuje iloraz inteligencji według mnie .
No i kreski już długo długo, najpierw nazywałyśmy się staraczki .
Dlatego również apeluje o czytanie 1 strony i regulaminu!!! Tak jak w pracy, istnieje regulamin i trzeba się go stosować. Tego samego tyczy regulamin tutaj.
Użytkowniczko (która wejdzie tu z buta) - nie każdy ma takie szczęście zobaczyć kreskę jak Ty, nieraz trwa to kilka lat. Pamiętaj,że możesz sprawić komuś przykrość. Masz test pozytywny? Zadaj pytanie ogólne i tyle w temacie. Jeśli będziesz natrętna, My też się staniemy a poniekąd może odpalić się agresja w jakimś stopniu bo nie z takimi kwiatkami tutaj walczyłyśmy!!