93kora
Fanka BB :)
Myślałam o Tobie ostatnio. Jakiś plan jest ?Ale ciemnieją coś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślałam o Tobie ostatnio. Jakiś plan jest ?Ale ciemnieją coś?
Jutro mam histeroskopię z usunięciem poliipów, mam nadzieję, że wyjmą jakieś, których nie widać na usg. No i za miesiąc może się uda zrobić transferMyślałam o Tobie ostatnio. Jakiś plan jest ?
Nie zrobiłam dzisiaj zdjęcia a czekam już w kolejce na betęPokaż te duszki
Nie bardzo dlatego się okaże co i jak.Ale ciemnieją coś?
To trzymam kciukiNie zrobiłam dzisiaj zdjęcia a czekam już w kolejce na betę
Oby beta urosła. Proga też robiłaś?Nie bardzo dlatego się okaże co i jak.
Tak. Betę i proga od razu.Oby beta urosła. Proga też robiłaś?
Zatem ile lat już istnieją kreski/ staraczki?No masz rację !
Generalnie nie wytłumaczysz a czytanie ze zrozumieniem przecież nie boli. Wręcz przeciwnie, obrazuje iloraz inteligencji według mnie .
No i kreski już długo długo, najpierw nazywałyśmy się staraczki .
Dlatego również apeluje o czytanie 1 strony i regulaminu!!! Tak jak w pracy, istnieje regulamin i trzeba się go stosować. Tego samego tyczy regulamin tutaj.
Użytkowniczko (która wejdzie tu z buta) - nie każdy ma takie szczęście zobaczyć kreskę jak Ty, nieraz trwa to kilka lat. Pamiętaj,że możesz sprawić komuś przykrość. Masz test pozytywny? Zadaj pytanie ogólne i tyle w temacie. Jeśli będziesz natrętna, My też się staniemy a poniekąd może odpalić się agresja w jakimś stopniu bo nie z takimi kwiatkami tutaj walczyłyśmy!!
Co to znaczy, że pęcherzyki się zmniejszyły?Dziewczyny co to znaczy że pęcherzyki się zmniejszyły?
Niema ciałka żółtego jeszcze.
Edometrium piekne grube takie jakby ciazowe .