reklama
Kasienka3b
Fanka BB :)
To w miare mozliwosci sie oszczedzaj. A gdzie pracujesz?Bardzo bym juz chciala isc ale kolezanka z pracy miala operowana noge i teraz niechce szefa zostawic na lodzie, a jak narazie nie znalezlismy nikogo na moje miejsce i w sumie to nie mam wyjscia
Asis7
W sklepie chemiczno kosmetycznymTo w miare mozliwosci sie oszczedzaj. A gdzie pracujesz?
Anuś89
@Anuś89 jak tam u Ciebie?
Dzięki, że pytasz:* u mnie po staremu, tzn. nie mdli mnie i nie jestem bardziej zmęczona niż zwykle... i dostaje już szału z tego powodu. Dziś kończymy 6 tydzień. Nawet zrobiłam pare dni temu kolejny test ciążowy, bo jakieś to dla mnie wszystko nierealne. I tak nadal był pozytywny, a nawet kreska testowa była ciemniejsza. Odbija mi. Serio. Czekanie do wizyty mnie dobija, a gdzie tam 3 kwietnia...
Ciężka sprawa z ta Twoja pracą. Ja bym chyba jednak na Twoim miejscu poszła chociaż na pare dni zwolnienia. Nie ma się co męczyć. Chociaż to się tak łatwo mówi. U mnie w pracy tez się sytuacja trochę komplikuje i nawet gdyby mi lekarz od razu chciał dać l 4 to nie wiem czy skorzystam czy może poczekam aż się wszystko wyjaśni.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Asis7
Ponoc na dziewczynke mdli a na chlopca nie wiec moze bedziesz miala chlopca no mamy duzy sklep 2 pomieszczenia, duzo towaru i zamawiamy same towar i wprowadzamy faktury. A jestesmy w trojke i tak jedna siedzi na kasie druga wprowadza towar a trzecia uklada doradza klienta pilnuje zeby nie kradli i zamawia towar bo przychodza przedstawiciele. I nie poradza sobie dziewczyny we dwie. Nie ma szans, jestesmy ogolnie w cztery ale tamta czwarta jest po operacji nogi i ma na miesiac zwolnienie. I dupa zimnaDzięki, że pytasz:* u mnie po staremu, tzn. nie mdli mnie i nie jestem bardziej zmęczona niż zwykle... i dostaje już szału z tego powodu. Dziś kończymy 6 tydzień. Nawet zrobiłam pare dni temu kolejny test ciążowy, bo jakieś to dla mnie wszystko nierealne. I tak nadal był pozytywny, a nawet kreska testowa była ciemniejsza. Odbija mi. Serio. Czekanie do wizyty mnie dobija, a gdzie tam 3 kwietnia...
Ciężka sprawa z ta Twoja pracą. Ja bym chyba jednak na Twoim miejscu poszła chociaż na pare dni zwolnienia. Nie ma się co męczyć. Chociaż to się tak łatwo mówi. U mnie w pracy tez się sytuacja trochę komplikuje i nawet gdyby mi lekarz od razu chciał dać l 4 to nie wiem czy skorzystam czy może poczekam aż się wszystko wyjaśni.
V
Vel
Gość
Mnie mdliło i chłopca urodziłam.Ponoc na dziewczynke mdli a na chlopca nie wiec moze bedziesz miala chlopca no mamy duzy sklep 2 pomieszczenia, duzo towaru i zamawiamy same towar i wprowadzamy faktury. A jestesmy w trojke i tak jedna siedzi na kasie druga wprowadza towar a trzecia uklada doradza klienta pilnuje zeby nie kradli i zamawia towar bo przychodza przedstawiciele. I nie poradza sobie dziewczyny we dwie. Nie ma szans, jestesmy ogolnie w cztery ale tamta czwarta jest po operacji nogi i ma na miesiac zwolnienie. I dupa zimna
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
3 kwietnia już za chwilę Nie zamartwiaj się brakiem objawów Na pewno jest dobrze. Do mnie też nie docierało i chyba nawet teraz tak do końca jeszcze nie docieraDzięki, że pytasz:* u mnie po staremu, tzn. nie mdli mnie i nie jestem bardziej zmęczona niż zwykle... i dostaje już szału z tego powodu. Dziś kończymy 6 tydzień. Nawet zrobiłam pare dni temu kolejny test ciążowy, bo jakieś to dla mnie wszystko nierealne. I tak nadal był pozytywny, a nawet kreska testowa była ciemniejsza. Odbija mi. Serio. Czekanie do wizyty mnie dobija, a gdzie tam 3 kwietnia...
U mnie by to się sprawdziło bo nigdy nie mdliło i będzie synekPonoc na dziewczynke mdli a na chlopca nie wiec moze bedziesz miala chlopca no mamy duzy sklep 2 pomieszczenia, duzo towaru i zamawiamy same towar i wprowadzamy faktury. A jestesmy w trojke i tak jedna siedzi na kasie druga wprowadza towar a trzecia uklada doradza klienta pilnuje zeby nie kradli i zamawia towar bo przychodza przedstawiciele. I nie poradza sobie dziewczyny we dwie. Nie ma szans, jestesmy ogolnie w cztery ale tamta czwarta jest po operacji nogi i ma na miesiac zwolnienie. I dupa zimna
olaaa7
Daj znać jak po wizycieJutro mam wizyte u gina ciekawe co mam sie dzieje
reklama
ookatkaoo1993
Mnie mdliło i z córką i z synem teraz też z kolejną córka także chyba na to nic nie poradziPonoc na dziewczynke mdli a na chlopca nie wiec moze bedziesz miala chlopca no mamy duzy sklep 2 pomieszczenia, duzo towaru i zamawiamy same towar i wprowadzamy faktury. A jestesmy w trojke i tak jedna siedzi na kasie druga wprowadza towar a trzecia uklada doradza klienta pilnuje zeby nie kradli i zamawia towar bo przychodza przedstawiciele. I nie poradza sobie dziewczyny we dwie. Nie ma szans, jestesmy ogolnie w cztery ale tamta czwarta jest po operacji nogi i ma na miesiac zwolnienie. I dupa zimna
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom