reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A zakochanie z każdym dniem rośnie. Ja się tak bałam czy drugie pokocham tak mocno jak syna. Tym bardziej że ja jestem z nim mega emocjonalnie związana bo 15 miesięcy mieliśmy tylko samych siebie. Ale jak mi to ktoś powiedział: miłość nie dzieli się na dzieci, a z każdym dzieckiem mnoży. No i fakt :) jeszcze się nie urodziło, a kocham już tak samo mocno ;)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ja dziś byłam na nowym mieszkaniu, coś tam podłogi pomyć i szafki. Od dziś Damian wszystko wozi. Na jutro urlop wziął. Żeby jutro już mieć wszystko z głowy. Idę pić kawę i zaraz po małego do przedszkola.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

1519639177-9a6e2d4fd3e774c7-aaaaaa.jpeg

Razem z kosmitą, który już nie wyglądają jak kosmita, wysyłamy ciążowe fluidy i życzymy samych dwóch kreseczek na testach [emoji4]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Jaki slodki hihi

Pamiętam jak sie doczekac każdego usg czy tez rosnacego brzuszka nie moglam a teraz byle 12tyg i czas moze zwolnic byle nacieszyc sie ile sie da tym stanem .. Niezawsze uslanym rozami:p
Ale jednak ma on swoje uroki:)

Wlasnie dzis daja mi popalic kochane wzdecia:/ najlepiej zamknelabym sie w zacisznym pokoju bo az wstyd

Witam w 2dniu cyklu, na 3 cykle przed rozpoczęciem starań. :) Z racji, że i tak czekam do maja ze staraniami, zdążyłam już trochę stracić zainteresowanie tematem. Do wczoraj. Pojechaliśmy do znajomych przywitać ich 6 tygodniową córeczkę. Jak nie chcecie się nakręcać polecam unikać wszelkich niemowlaków. :D I w ogóle dzieci i brzuchatych koleżanek. :D Bo kurde zapomnieć potem nie można!

@ONAONAONA pamiętamy i gratulujemy! Pamiętam nawet ostatni raz, jak pisałaś. Nakręcałyśmy się we dwie objawami i obie byłyśmy pewne, że jesteśmy w ciąży. Żadna z nas nie była. :p

@KatiNails to u Was już tak daleko z tym mieszkaniem? Kiedy się przeprowadzacie? :D

@ONAONAONA a idź pan w chu* z tymi wzdęciami. Już myślałam, że mi wszystko przeszło, a wczoraj mnie tak złapały, że brzuch jak w 6 miesiącu. Nie mam pojęcia, co może pomóc, ale oby szybko przeszło! :)

ONAONAONA- gratuluję z całego serca [emoji8]

I tak jak mówiłam trzeba odpuścić forum. Mi też dzięki temu się udało.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Kobity! Ja się z wami żegnam. Dziękuje wam za wszystko, byłyście dla mnie wspaniałymi towarzyszkami ale niestety z każda porażka jest mi coraz ciężej i nie chcę fałszywie gratulować wam każdego pozytywu kiedy w rzeczywistości pęka ni serce. Na pewno wiecie o czym mówię.
Trzymajcie się kochane, niech moc będzie z wami!! [emoji123][emoji173]️[emoji8]
Też ucieklam z jedego forum bo mnie dziewczyny wkurzaly jedna po drugiej swoimi sukcesami a tu znalazłam jakoś to czego szukałam... Wiesz że będzie tu bardzo nudno bez Ciebie

@KatiNails to u Was już tak daleko z tym mieszkaniem? Kiedy się przeprowadzacie? :D

@ONAONAONA a idź pan w chu* z tymi wzdęciami. Już myślałam, że mi wszystko przeszło, a wczoraj mnie tak złapały, że brzuch jak w 6 miesiącu. Nie mam pojęcia, co może pomóc, ale oby szybko przeszło! :)

Kochana przeprowadzamy się od dziś wieczorem stopniowo :) a czy zostaniemy tam jutro wieczorem czy 28 lutego czy 1 marca to jeszcze zobaczymy. Chciałabym jak najszybciej. Bo Aleks pójdzie do przedszkola, a ja mam czas to mieszkanie posprzątać jak już tu nic nie będzie. Dostaliśmy nówkę sztukę, pierwsi tu mieszkaliśmy to i porządek po sobie chce zostawić :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Kochana przeprowadzamy się od dziś wieczorem stopniowo :) a czy zostaniemy tam jutro wieczorem czy 28 lutego czy 1 marca to jeszcze zobaczymy. Chciałabym jak najszybciej. Bo Aleks pójdzie do przedszkola, a ja mam czas to mieszkanie posprzątać jak już tu nic nie będzie. Dostaliśmy nówkę sztukę, pierwsi tu mieszkaliśmy to i porządek po sobie chce zostawić :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
No jasne, to zrozumiałe. Ale super! Bardzo zwinnie Wam to poszło :D

reklama
Do góry