reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry w 30dc. 2 dni do @ No i czuje ze się jednak pojawi paskuda. Wszystko na to wskazuje bo mam taki PMS że hej. Dziwie się że w ogóle ludzie ze mną jeszcze wytrzymują...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A ja wczoraj byłam na kontroli i gin powiedział, że to bardzo nie dobrze, że usunęli mi ten jajowód. Dawał do zrozumienia, że moje szanse spadły drastycznie. Ja nawet nie wspomniałam, że się staramy a on od razu wypalił, że jeśli za rok nadal nie będę w ciąży, startujemy z invitro. Mówił, że w sytuacji 30 lat, pierwsze dziecko i jeden jajowód nie ma czasu, by zwlekać...
Nie myślałam, że kiedykolwiek usłyszę o invitro i chyba niezbyt poważnie traktowałam swoją sytuację do tej pory...
:(

Przykro mi:( ale najważniejsze ze zaczniecie działać w tej kwestii.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja wczoraj byłam na kontroli i gin powiedział, że to bardzo nie dobrze, że usunęli mi ten jajowód. Dawał do zrozumienia, że moje szanse spadły drastycznie. Ja nawet nie wspomniałam, że się staramy a on od razu wypalił, że jeśli za rok nadal nie będę w ciąży, startujemy z invitro. Mówił, że w sytuacji 30 lat, pierwsze dziecko i jeden jajowód nie ma czasu, by zwlekać...
Nie myślałam, że kiedykolwiek usłyszę o invitro i chyba niezbyt poważnie traktowałam swoją sytuację do tej pory...
A ja myślę że wszystko będzie dobrze.
Nie stresuj się na zapas.
Żona szwagra co prawda miała 18 lat jak miała pół jednego jajnika usuniętego i coś tam jeszcze. W tym momencie ma trójkę dzieci (37 lat) , dwójka za pierwszym razem strzelona , a najmłodszy (3,5 roku ) wpadka. A też miało jej się ciężko w ciążę zachodzić.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Przytulam mocno . Moja znajoma bez jajowodu i jajnika zaszła w ciąże . Starali się około roku . Jak odpuścili zaszła w ciąże :) a lekarz powiedział , ze to mały cud :) wszystko będzie dobrze zobaczysz tylko odpuść w głowie a radość sama przyjdzie [emoji253][emoji253]

Dzięki, dziewczynki, też byłam dobrej myśli do wczoraj i głowę miałam czystą. A tu lekarz bardziej się martwi i każe nabierać rozpędu.

A jak się czujesz ? Wczoraj powinnaś mieć ?

Tak wczoraj, czuje się hmm średnio głową mnie napiernicxa od wczoraj ciągle chce mi się pić i mam dużo sluzu tak jak wcześniej pisałam a samopoczucie jakbym była po jakiejś imprecie

reklama
Tak wczoraj, czuje się hmm średnio głową mnie napiernicxa od wczoraj ciągle chce mi się pić i mam dużo sluzu tak jak wcześniej pisałam a samopoczucie jakbym była po jakiejś imprecie

A to akurat może składać się na jedno. :) To "dużo śluzu" jest bardzo prawdopodobnym objawem ciąży. :) A złe samopoczucie może być wynikiem infekcji, na jakie organizm w ciąży jest bardziej narażony niż zwykle.

Do góry