reklama
marta_usssek
Fanka BB :)
Witam dziewczyny jeszcze nie robiłam testu bo zwyczajnie się boje ale zrobię dziś lub jutro rano w walentynki. ...dam znać jak zrobię
A jak się czujesz ? Wczoraj powinnaś mieć ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
lili78
Uuuuuuuuu [emoji51][emoji51][emoji51][emoji8][emoji8]
Myśle, ze to Ovarin tak dziala[emoji3]
Anuś89
A ja wczoraj byłam na kontroli i gin powiedział, że to bardzo nie dobrze, że usunęli mi ten jajowód. Dawał do zrozumienia, że moje szanse spadły drastycznie. Ja nawet nie wspomniałam, że się staramy a on od razu wypalił, że jeśli za rok nadal nie będę w ciąży, startujemy z invitro. Mówił, że w sytuacji 30 lat, pierwsze dziecko i jeden jajowód nie ma czasu, by zwlekać...
Nie myślałam, że kiedykolwiek usłyszę o invitro i chyba niezbyt poważnie traktowałam swoją sytuację do tej pory...
Przykro mi ale najważniejsze ze zaczniecie działać w tej kwestii.
A ja myślę że wszystko będzie dobrze.A ja wczoraj byłam na kontroli i gin powiedział, że to bardzo nie dobrze, że usunęli mi ten jajowód. Dawał do zrozumienia, że moje szanse spadły drastycznie. Ja nawet nie wspomniałam, że się staramy a on od razu wypalił, że jeśli za rok nadal nie będę w ciąży, startujemy z invitro. Mówił, że w sytuacji 30 lat, pierwsze dziecko i jeden jajowód nie ma czasu, by zwlekać...
Nie myślałam, że kiedykolwiek usłyszę o invitro i chyba niezbyt poważnie traktowałam swoją sytuację do tej pory...
Nie stresuj się na zapas.
Żona szwagra co prawda miała 18 lat jak miała pół jednego jajnika usuniętego i coś tam jeszcze. W tym momencie ma trójkę dzieci (37 lat) , dwójka za pierwszym razem strzelona , a najmłodszy (3,5 roku ) wpadka. A też miało jej się ciężko w ciążę zachodzić.
marta_usssek
A ja wczoraj byłam na kontroli i gin powiedział, że to bardzo nie dobrze, że usunęli mi ten jajowód. Dawał do zrozumienia, że moje szanse spadły drastycznie. Ja nawet nie wspomniałam, że się staramy a on od razu wypalił, że jeśli za rok nadal nie będę w ciąży, startujemy z invitro. Mówił, że w sytuacji 30 lat, pierwsze dziecko i jeden jajowód nie ma czasu, by zwlekać...
Przytulam mocno . Moja znajoma bez jajowodu i jajnika zaszła w ciąże . Starali się około roku . Jak odpuścili zaszła w ciąże a lekarz powiedział , ze to mały cud wszystko będzie dobrze zobaczysz tylko odpuść w głowie a radość sama przyjdzie [emoji253][emoji253]
Mami32
Tak wczoraj, czuje się hmm średnio głową mnie napiernicxa od wczoraj ciągle chce mi się pić i mam dużo sluzu tak jak wcześniej pisałam a samopoczucie jakbym była po jakiejś imprecieA jak się czujesz ? Wczoraj powinnaś mieć ?
reklama
agrafka07
Tak wczoraj, czuje się hmm średnio głową mnie napiernicxa od wczoraj ciągle chce mi się pić i mam dużo sluzu tak jak wcześniej pisałam a samopoczucie jakbym była po jakiejś imprecie
A to akurat może składać się na jedno. To "dużo śluzu" jest bardzo prawdopodobnym objawem ciąży. A złe samopoczucie może być wynikiem infekcji, na jakie organizm w ciąży jest bardziej narażony niż zwykle.