O'Hara
Fanka BB :)
Noo śledzie po meksykańsku gotowe, teraz mają siedzieć dwa dni w
lodówce Zobacz załącznik 837721
Ja chce zobaczyć brzoskwiniowe wydmy!!! [emoji7][emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo śledzie po meksykańsku gotowe, teraz mają siedzieć dwa dni w
lodówce Zobacz załącznik 837721
Ja wyniki mam ok chociaz powiedzial mi, ze progesteron to bada sie po owulacji bo tak wczesnie to nic nie pokazuje...Kochana ja tez biorę od 16 dc dupka .
Dziś robiłam progesteron , tarczyce i prolaktyne. Trochę późno bo mam 10 Dc ale jeśli maja być wyniki złe to wyjdą tak czy siak .
W pn do lekarza i właśnie zaczęły mi się płodne . Leciutka kreska na razie ale wczoraj działaliśmy . Mamy w planie co 2 dni .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ok będe wrzucać foto- relacjeJa chce zobaczyć brzoskwiniowe wydmy!!! [emoji7][emoji4]
Co do parcia i takie tam to uwierzcie mi Dziewczyny, ze jak przyjdzie co do czego to same bedziecie wiedzialy jak to robic a reszte polozna wam powie[emoji4] ja osobiscie uwazam , ze kobiety w ciazy sa swietna okazja do zarobienia kasy i stad to wszystko, szkoly rodzenia i inne cuda...ale wiadomo,ze kazdy ma prawo miec inne zdanie[emoji8]Też zastanawiam się nad Aniball Tylko nie wiem czy na pewno warto. Słyszałaś jakieś opinię o nich?
No fajne w smaku, ale jak się tak przeżrą dwa dni w lodówce bedą jeszcze lepsze
Czesc Aniu, bardzo współczuje z powodu taty[emoji22] sciskam mocno i ciesze sie, ze wrocilas do nas[emoji8]Niestety zmarł przed świętami bardzo to przeżyłam. Nawet nie zdążył doczekać chwili, żebyśmy mogli mu powiedzieć o ewentualnej ciazy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam nacinane i tragedii nie bylo bo dwa szwy mialam a tam wygladam normalnie[emoji16] Kolezance nie nacieli i popekala ...pelno szwow i problemy z gojeniem straszne miala...
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Śledziki zawsze najlepsze jak przeleżąNo fajne w smaku, ale jak się tak przeżrą dwa dni w lodówce bedą jeszcze lepsze
E tam...nacinaja na skurczu i nic nie czujesz[emoji4] moze gwiazda filmow dla panow nie zostane z taka... no wiecie czym ...ale tez planow takich nigdy nie mialam[emoji23][emoji23][emoji23]Decyduje się na adopcje! Pier***ć to! [emoji38]
Zgadzam się w 100%, też w ciąży kuwa co ja się omyślałam jak przeć??? Teraz bym se odpowiedziała, że tak jak kupe na zatwardzeniuCo do parcia i takie tam to uwierzcie mi Dziewczyny, ze jak przyjdzie co do czego to same bedziecie wiedzialy jak to robic a reszte polozna wam powie[emoji4] ja osobiscie uwazam , ze kobiety w ciazy sa swietna okazja do zarobienia kasy i stad to wszystko, szkoly rodzenia i inne cuda...ale wiadomo,ze kazdy ma prawo miec inne zdanie[emoji8]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom