StaraStaraczka
Fanka BB :)
Ja dalej czekam… Dziwne u Ciebie, że takie testy a beta niska…U mnie wynik 5, odstawiam leki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dalej czekam… Dziwne u Ciebie, że takie testy a beta niska…U mnie wynik 5, odstawiam leki
to kiedy oni Ci to zbadają i wstawia wynik?Robienie badań przez luxmed ma wady i zalety. Jest za darmo (w pakiecie), ale wyniki dużo później niż bezpośrednio w diagnostyce… we wtorek już 2h temu miałam wynik a dzisiaj o tej samej porze dopiero doszły do nich próbki
No mam nadzieje, że prędzej niż później… czekam i ambitnie odświeżam stronę z wynikami.to kiedy oni Ci to zbadają i wstawia wynik?
ja tak miałam w marcu progesteron 21 ipierwsza beta 6,5 kreski blade ale bardzo dobrze widoczne to była sobota a w pn kreski tak samo widoczne a beta 2,2 progesteron 3Ja dalej czekam… Dziwne u Ciebie, że takie testy a beta niska…
przytulam mocnoU mnie wynik 5, odstawiam leki
No ja planowo okres dopiero w niedzielę. Więc mam oczywiście nadzieje i liczę na to, że będzie ok, ale beta była jednak malutka malutka.ja tak miałam w marcu progesteron 21 ipierwsza beta 6,5 kreski blade ale bardzo dobrze widoczne to była sobota a w pn kreski tak samo widoczne a beta 2,2 progesteron 3
Nie mogłam w to uwierzyć że przy takich wartościach testy były tak dobrze wybarwione we wtorek już było po wszystkim @ przyszła
ja tam wierzę że będzie dobrze i ty też musisz w to wierzyć ,nie wolno się stresować bardzo mocno trzymam kciukiNo ja planowo okres dopiero w niedzielę. Więc mam oczywiście nadzieje i liczę na to, że będzie ok, ale beta była jednak malutka malutka.
Była malutka, bo wcześnie wykryta u mnie teraz nie pyklo, ale z synkiem też moja pierwsza beta była 5No ja planowo okres dopiero w niedzielę. Więc mam oczywiście nadzieje i liczę na to, że będzie ok, ale beta była jednak malutka malutka.
Tak. Wykryta od razu po pierwszym pozytywnym teście. Dzień wcześniej wieczorem był porządnie negatywny. Wiem, że beta musi od czegoś zacząć i gdzieś wystartować. Dam znać jak kiedyś będą wynikiByła malutka, bo wcześnie wykryta u mnie teraz nie pyklo, ale z synkiem też moja pierwsza beta była 5