zaczarowanaKicia
Fanka BB :)
Niestety nie ale jak tak patrzę to chyba chłopiec bedzieA wiadomo już jakiej płci jest bobas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety nie ale jak tak patrzę to chyba chłopiec bedzieA wiadomo już jakiej płci jest bobas?
Dokładnie ja miałam grypę dwa tygodnie tydzien przed owu i tydzień poUuuuu wiesz ze to dobry znak? Większość była przeziębiona przed zrobieniem POZYTYWNEGO testu [emoji7] trzymamy kciukasy!
Wy mnie tylko tak nakrecajcie a potem bedzie placz[emoji23][emoji23][emoji23] no nic...jak @ przyjdzie to sie chyba lekko winem nastukam[emoji12]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ciesze sie, że mogłam poprawić Ci humor [emoji23]Hahaha Aga umieram ze śmiechu !!! [emoji23][emoji23]
A gdzie ta nasza Oharka ? Zapładnia sie od rana czy co ?! [emoji57]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czesc dziewczyny dzisiaj 13 dc. Dzisiaj rano obudzil mnie mocno bol podbrzusza ktory promieniowal do prawego jajnika, myslicie ze to owulacja? Normalnie az tak owulacji mocno nie odczuwam
Moze byc . Ja co prawda nie zawsze tak mam bo miewam tez cykle bezowulacyjne ale jak mam to w dniu , w którym mam mocne krechy na teście to zazwyczaj rano mam chwilowy ból ostry i przeszywający tak ze wyprostować sie nie moge . Wiec to moze byc to .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wychodzi owu na dzisiaj.Zobacz załącznik 836569
I co jak myslicie dzisiaj mam owulacje? Bol mialam dzisiaj rano teraz juz nie boli
To mi sie chlop dzisiaj nie wywinie hahaWychodzi owu na dzisiaj.
marzenia mają wielką moc...