reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A wiadomo już jakiej płci jest bobas?
Niestety nie ale jak tak patrzę to chyba chłopiec bedzie

m3sxskjoy7l8ehmb.png

reklama
Czesc dziewczyny dzisiaj 13 dc. Dzisiaj rano obudzil mnie mocno bol podbrzusza ktory promieniowal do prawego jajnika, myslicie ze to owulacja? Normalnie az tak owulacji mocno nie odczuwam

Czesc dziewczyny dzisiaj 13 dc. Dzisiaj rano obudzil mnie mocno bol podbrzusza ktory promieniowal do prawego jajnika, myslicie ze to owulacja? Normalnie az tak owulacji mocno nie odczuwam

Moze byc . Ja co prawda nie zawsze tak mam bo miewam tez cykle bezowulacyjne ale jak mam to w dniu , w którym mam mocne krechy na teście to zazwyczaj rano mam chwilowy ból ostry i przeszywający tak ze wyprostować sie nie moge . Wiec to moze byc to .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moze byc . Ja co prawda nie zawsze tak mam bo miewam tez cykle bezowulacyjne ale jak mam to w dniu , w którym mam mocne krechy na teście to zazwyczaj rano mam chwilowy ból ostry i przeszywający tak ze wyprostować sie nie moge . Wiec to moze byc to .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20180124_131824.jpg
    20180124_131824.jpg
    607,5 KB · Wyświetleń: 74
20180124_131824.jpg

I co jak myslicie dzisiaj mam owulacje? Bol mialam dzisiaj rano teraz juz nie boli

Załączniki

• 20180124_131824.jpg
    20180124_131824.jpg
    607,5 KB · Wyświetleń: 869
reklama
Do góry