marta_usssek
Fanka BB :)
Komu komu ? [emoji13][emoji13] ale miałam smaka !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już się nie mogę doczekać aż znów dam radę pichcić bez żadnych nudności!
Mniaaaaaaaaaaaaaaammmmmm [emoji7]
A ja czekam na wynik bety, żeby sprawdzić przyrost i mam mega stresa.No kuwa a ja jeszcze czekam na @ wiec już w ogóle przerypane [emoji849][emoji6]
Będzie wszystko dobrze ! :* Daj znać jak będziesz miała wyniki :*A ja czekam na wynik bety, żeby sprawdzić przyrost i mam mega stresa.
Tak po owu tempka idzie w goreA tempka skacze po owu ?
Ja miałam w 13,14 , 15 Dc ( testy owu pozytyw 13 Dc ) 37.0 st
Teraz od 2 dni od 16 Dc mam 37.4 , 37.3 .
Biedrona wez kurna nie dobijaj ludzi... Seksoholicy jak w morde strzelil[emoji23][emoji23][emoji23] ja tu kuźwa dumna z siebie bylam, ze 5 razy a Wy takie kurde orgietki odstawiacie[emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]Ale zaraz zaraz, momento! To ty @Biedronka0506 zajeb**ś taki maratonik i jeszcze nie miałaś ovu?! A co za tym idzie, ciągle się grzmocicie?! [emoji50][emoji33]
Biedrona wez kurna nie dobijaj ludzi... Seksoholicy jak w morde strzelil[emoji23][emoji23][emoji23] ja tu kuźwa dumna z siebie bylam, ze 5 razy a Wy takie kurde orgietki odstawiacie[emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom