lili78
Fanka BB :)
Ja tak ale pytanie czy maz przezyje i da radę...[emoji23]Dasz radę
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak ale pytanie czy maz przezyje i da radę...[emoji23]Dasz radę
Test robilam wczoraj i byl negatywny a zagniezdzenie tak pozno? Owolacja 14 dc okolo. Zobaczymy jutro bo pewnie sie rozkreci na@A robiłaś test? Ja niestety zawsze dzien, dwa dni przed @ mam mikroskopijne brązowe plamienia. Ale to jednoczesnie moze byc objaw zagniezdzenia. Moze idz na bete?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ile jestes dpo?Test robilam wczoraj i byl negatywny a zagniezdzenie tak pozno? Owolacja 14 dc okolo. Zobaczymy jutro bo pewnie sie rozkreci na@
Da rade zorganizuj jaką kąpiel, świeczki, truskawki i szampana heheJa tak ale pytanie czy maz przezyje i da radę...[emoji23]
Dziewczyny jak myslicie ktory mocniejszy?? Ten u gory jest z poniedzialku a na dole ze srody...sama juz nie wiem na jaki dzien zaznaczyc test na +...
Jakies 12 dni poAle ile jestes dpo?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wymiotuje przez wzrost progesteronu. Mój organizm słabo reaguje na zmianę hormonów...Mój jak widzi ze wchodzę na apkę to mowię „ Wez sie do roboty”
Bete robiłam 4 dni przed @ wiec mam nadzieje ze rośnie
Ale chyba rośnie bo uwaga jest to możliwe - miałam dziś pierwsze żyganie byłam w takim szoku [emoji33]
Zjadłam kanapki i jak mnie nie zmdlilo...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom