Spoko, ja teżFizia mam, oglądam wszelakie filmiki ciążowe typu noworodkowe, rozwoju ciąży.. ciężkie życie staraczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko, ja teżFizia mam, oglądam wszelakie filmiki ciążowe typu noworodkowe, rozwoju ciąży.. ciężkie życie staraczki
Damiany są fajneWidzę też masz Damiana [emoji23]
Cicho tu bo wekkend jedna się rozmnaza druga relaksuje trzecie gości się u teściów a ja niestety oglądam Klan.... masakra oglądam co raz na 2 lata i wiem o co chodziOjoj! Czyżby Staraczki 2017 zaczęły się rozpadać? Ja nie mam o czym pisać, moje starania zaczną się gdzieś w marcu, ale fajnie poczytać. A tu spokój taki...
Haha ja jestem i zostaje tutaj i czekam na O`Hare bo milczy ostatnioCicho tu bo wekkend jedna się rozmnaza druga relaksuje trzecie gości się u teściów a ja niestety oglądam Klan.... masakra oglądam co raz na 2 lata i wiem o co chodzi
No jakos tu cicho bardzo.Haha ja jestem i zostaje tutaj i czekam na O`Hare bo milczy ostatnio
Tez nie mam co pisac
Tak, szczególnie mój ex mąż tyran i narcyz, więc chyba to nie jest regułąDamiany są fajne