Jotka_
Fanka BB :)
Ale widzisz to?????Znowu siknęłaś?
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale widzisz to?????Znowu siknęłaś?
S mialas jakis negatyw ktory po czasie pokazywal druga kreske????Po takim czasie chyba już nie ma co patrzeć na rezultat, bo nie jest prawdziwy. Ale nie wiem... najwyżej sikaj znowu z rana [emoji2]
S mialas jakis negatyw ktory po czasie pokazywal druga kreske????
Poki nie ma @ to wszystko możliwe. Mi wychodzily takie "po czasie". Później beta a tam... <0.01. Więc załamka. I wtedy postanowilam nie robić więcej przed terminem. Jutro cień cienia i zerowa beta zaczynają 16 Tc więc trzymam kciuki też za Ciebie!
Nie nakrecam sie tylko sie zdziwilam zwlaszcza ze zwieczorem bol podbrzusza sie nasila, a nadodatek mam uczucie niedowyszczania do konca ide sie wysikac i dwie krople.. albo pecherz przezieblilam.Mi się nie zdarzyło ale słyszałam wielokrotnie nawet tutaj takie historie
A się nakręcasz! [emoji6] siknij znowu i po sprawie
Pier.... czekam do @. Juz dzis w zasadzie mam to tak strasznie w dupie. =) moglam odrazu wywalic te testy a nie sobie jeszcze ogladam.@Jotka_Szczotka moj ostatni piekny dodatni test z sierpnia jak siklam to zanmiesac byl taki sam dodatni ale pisza zeby po 10 min juz nie ogladac bo moze sie zmienic. Siknij jutro i dziekuje za przestroge zeby nie sikac przed terminem@ Ty juz po herbacie wiec trzymam kciuki zeby rano byla dorodniejsza krecha albo idz na bete
Ja mam taki sprzed ponad 3lat mojego synka i nadal jest dodatni =D@Jotka_Szczotka moj ostatni piekny dodatni test z sierpnia jak siklam to za miesac byl taki sam dodatni nic sie nie zmienil ale pisza zeby po 10 min juz nie ogladac bo moze sie zmienic. Siknij jutro i dziekuje za przestroge zeby nie sikac przed terminem@ [emoji14] :* Ty juz po herbacie wiec trzymam kciuki zeby rano byla dorodniejsza krecha albo idz na bete
Pier.... czekam do @. Juz dzis w zasadzie mam to tak strasznie w dupie. =) moglam odrazu wywalic te testy a nie sobie jeszcze ogladam.