B
bibiU
Gość
Ile po owu jestes dzisiaj?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile po owu jestes dzisiaj?
11dni. Mój maz mowi ze na tym drugim porannym tez jest cieńIle po owu jestes dzisiaj?
Masz racjeAj tam=) doupa mam mocne postanowienie poprawy. Jak 19@ nie przyjdzie to zrobie dopiero 21test i ani minuty wczesniej!!!!!!!!
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Nie sikam jutro co ma być to będzie. Mam juz dość serio.@Jotka_Szczotka Ty już nic nie pij i jutro razem sikniemy pięknym pomarańczowym ciepłym strumieniem. Wysikamy dwie mocne krechy, bo jak nie, to idziemy się upić.
[emoji256]
Nie sikam jutro co ma być to będzie. Mam juz dość serio.
![]()
Czekaj, tak to sie tylko wkurwisz, rozczarujesz, zestresujesz a potem bedzie Ci sie w glowie mieszac. Kuwa.Dobrze Kochana... może i dobrze gadasz. Ja też powinnam jeszcze poczekać, najlepiej do 23.
Wiedziałam ! Kurde wiedziałam że tamten poranny test niemiarodajny!!!!!
Tak mi pink pokazywał po czasie w 1cs kreskęS mialas jakis negatyw ktory po czasie pokazywal druga kreske????
![]()