reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bez problemu każdy Pan moze stosować ? Jakieś skutki uboczne ?
Mój łyka tylko magnez z potasem - konkretnie asparganian.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bez problemu każdy. Tylko sie nie przestraszcie, bo na opakowaniu jest napisane, ze dziala a skore, wlosy itd :D ale na ulotce pisze o mezczyznach i ich plodnosci ;) bardzo fajny preparat, choć malo znany.

reklama
To mnie z kolei do wermuta nic nie przekona, nie lubie ziolowego posmaku w winku. Ale z kolei Jägermeister niby ziolowe, ale mi smakowalo. Taki maly wyjątek od reguly.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
O Jezu biały wermuth z colą, sokiem z cytryny i lodem [emoji7][emoji7][emoji7]
Kurde nie nie nie [emoji23] owulacja więc nie piję i od owu do terminu @ też nic nic nic póki się nie okaże co i jak.
Tym ze tak staram się o młodego i nic, pierwszy cykl kiedy odpiściłam bo miałam dość płaczu nad wiecznie negatywnymi testami... Kuzynka 10 listopada 4 lata temu mnie odwiedziła i spilysmt się jak nie powiem co, 13 poszłam do pracy i koleżanka mówi co Ty taka dziwna ? W ciąży jesteś.???
Ja mówię że chyba sobie kpisz..
Przez cały dzień tak mnie męczyła że wracając do domu kupiłam test ciążowy (okres miałam dostać następnego dnia dopiero) i wieczór zrobiłam test a tu... Dwie kreski...
Myślałam że padnę ...
Rano przed pracą poleciałam po jeszcze jeden test bo nie wierzyłam i co ???
Znów dwie kreski....
No i tak te moje dwie kreski mają ponad 3 lata... A jakie miałam wyrzuty sumienia że się tak spiłam...

Bez problemu każdy. Tylko sie nie przestraszcie, bo na opakowaniu jest napisane, ze dziala a skore, wlosy itd :D ale na ulotce pisze o mezczyznach i ich plodnosci ;) bardzo fajny preparat, choć malo znany.
To jak w tym cyklu nic nie wyjdzie to mojemu D. Kupuję ten specyfik [emoji14]

reklama
Do góry