reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Laski co tu sie dzieje!! :p spokojnie w pracy siedze, a tu taki armagedon :) przeczytalam calosc i zdanie mam podzielone na pol. Moim zdaniem i jedna i druga "strona" kobfliktu ma troche racji w tym co pisze :)

Ale juz sie nie kloccie, piekne slonce dzis za oknem! :*
Ja dzisiaj 10 dc, sluz mnie zalewa doslownie, chyba wiesiołek działa :) wroce z pracy ti test owu obsikam :)

A długo się staracie?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
No juz dobre kilka miesiecy... tylko pierwszy raz taka sytuacja ... a zapomnialam dodac ze pierwszego dnia tego mojego dziwnego plamienia , plamilam na brązowo... a potem jasno różowo.... i ten bol jajnika, nigdy mnie nie bolaly jajniki.... i nie wiem co myslec....

Zle mnie zrozumialas. Nie chodzi mi ze sie nie zgadza na blizniaki, bo na to nikt nie ma wplywu :) narazie tylko jest zdania, ze sie staramy, zachodzimy w ciaze i konczymy, tzn nie chce pozniej miec jeszcze kolejnego dziecka :) ale to sie zawsze moze zmienic ;)

Moze ale oczywiscie nie musi za to u Nas die zmieniło hihi

Dziewczyny lepki śluz mi sie pojawil. Ale strasznie sporo bo caly czas mokro w srodku mam a wczoraj Sahara była. Wklepalam w kalendarzu i mi datę @ przestawil na 10.11. To zatestuję 11 a nie 12.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

W moim przypadku bliźniaki lub więcej oznaczaloby poszukiwanie na gwalt wiekszego mieszkania.w tych 43 m ktore obecnie wynajmujemy (a planowalismy za jakis czas je wykupic) ciężko by bylo zmiescic dwa łóżeczka czy o zgrozo, więcej :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Bywa i tak, ale co my człowieczki mamy do powiedzenia w tym temacie? Nic. Bedzie jak natura chciała, chociaż czasami trzeba jej trochę pomóc [emoji6]

...marzenia mają wielką moc...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry