Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No juz dobre kilka miesiecy... tylko pierwszy raz taka sytuacja ... a zapomnialam dodac ze pierwszego dnia tego mojego dziwnego plamienia , plamilam na brązowo... a potem jasno różowo.... i ten bol jajnika, nigdy mnie nie bolaly jajniki.... i nie wiem co myslec....A długo się staracie?
Zle mnie zrozumialas. Nie chodzi mi ze sie nie zgadza na blizniaki, bo na to nikt nie ma wplywu narazie tylko jest zdania, ze sie staramy, zachodzimy w ciaze i konczymy, tzn nie chce pozniej miec jeszcze kolejnego dziecka ale to sie zawsze moze zmienic
Dziewczyny lepki śluz mi sie pojawil. Ale strasznie sporo bo caly czas mokro w srodku mam a wczoraj Sahara była. Wklepalam w kalendarzu i mi datę @ przestawil na 10.11. To zatestuję 11 a nie 12.
Aplikacja zwie się FioTo jakaś aplikacja? Z tym kalendarzem?
Bywa i tak, ale co my człowieczki mamy do powiedzenia w tym temacie? Nic. Bedzie jak natura chciała, chociaż czasami trzeba jej trochę pomóc [emoji6]W moim przypadku bliźniaki lub więcej oznaczaloby poszukiwanie na gwalt wiekszego mieszkania.w tych 43 m ktore obecnie wynajmujemy (a planowalismy za jakis czas je wykupic) ciężko by bylo zmiescic dwa łóżeczka czy o zgrozo, więcej :-)
Aplikacja zwie się Fio