Elodia
Fanka BB :)
Oj tam oj tam. Zrzucisz i tak i tego Ci życzę.Oj raczej niezdradzamam konkretnie tylko mowilam ze blizej mi do liczby wzrostu nizz samej jego koncowki=P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tam oj tam. Zrzucisz i tak i tego Ci życzę.Oj raczej niezdradzamam konkretnie tylko mowilam ze blizej mi do liczby wzrostu nizz samej jego koncowki=P
W sumie z kolejnego kilo bede sie cieszylaOj tam oj tam. Zrzucisz i tak i tego Ci życzę.
Też bym chętnie zjechała 5 kilo ale to ewentualne działania jak @ przyjdzie podejmęW sumie z kolejnego kilo bede sie cieszyla
Super i oby wiecej kg byloJa slodyczy nie jem (kolacji po 18) od. 2 tyg i juz mam 4 kg mniej
Oby oby. Staram się. Jak wroce spwrotem do 2cyfrowej liczby nede w niebo wzietaSuper i oby wiecej kg bylo
Super, gratulacjeJuż dostał, wyszłam z łazienki i mu mówię, że dostanie nagrodę pocieszenia, trochę był zaskoczony ale stwierdził że on wiedział że się uda za pierwszym razem
Napewno Ci sie uda i bede 3 mac kciukiOby oby. Staram się. Jak wroce spwrotem do 2cyfrowej liczby nede w niebo wzieta
no dzień dobry . oj tak Monia.. ja tez mam paskudny dzień... @ miała być wczoraj ale nie ma.. ale juz dzisiaj jakoś dziwnie si eczuje wiec nadchodzi.. bo już coś jakby widać na wkładce.. ale coś słabo sie rozkręca... a czemu przychodzi menda jedna.. ! ! ale jestem zła...Witam sie !
A wy znowu naskrobalyscie 20 kilka stron sprobuje nadrobic jak sie uda
U mnie dzis 29dc @ powinna byc wczoraj ale nie bylo a test wczoraj negatywny, dzis podbrzusze pobolewa i senna jestem jak cholera, jakis paskudny dzien ide jakis obiad stworzyc potem was nadrobie
no lepiej na spokojnie.. ja sie niby nie nakręcałam.. ale jak sa objawy @ to sząłu dostaje.. jak ta psychika dziwnie działa...Też o tym pomyślałam i ten sen o ciąży tydzien temu koedy byla owu....ech ale za wcze$nie chyba na takie nakręcanje się bo to dopiero 19 dc.