reklama
mala.wiedzma.
Fanka BB :)
Witam Was!
Nie wiem, co ze mną się dzieje. Jestem tam zmielona, że nie mam siły się ruszać. Przerzucam się z łóżka na kanape i z kanapy na łóżko. Mam 3 dni wyjęte z życiorysu. Dom wygląda jak pobojowisko, a ja najnormalniej w świecie nie mam siły się ruszyć. Z moim też się mijam, bo kumpel ma kryzys na budowie u siebie i mój ratuje go z opresji, więc widujemy się może z 30 min dziennie i on tak samo zajechany. Całe szczescie, że zmieniam pracę i jak dobrze pójdzie, to ostatni tydzień pracuje, a później wybieram sobie zaległy urlop, to może wtedy odespie. Pomocy! W jaki sposób się jakoś pobudzić? Kawa działa na tyle, że siedząc na kanapie przynajmniej nie usypiam.
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem, co ze mną się dzieje. Jestem tam zmielona, że nie mam siły się ruszać. Przerzucam się z łóżka na kanape i z kanapy na łóżko. Mam 3 dni wyjęte z życiorysu. Dom wygląda jak pobojowisko, a ja najnormalniej w świecie nie mam siły się ruszyć. Z moim też się mijam, bo kumpel ma kryzys na budowie u siebie i mój ratuje go z opresji, więc widujemy się może z 30 min dziennie i on tak samo zajechany. Całe szczescie, że zmieniam pracę i jak dobrze pójdzie, to ostatni tydzień pracuje, a później wybieram sobie zaległy urlop, to może wtedy odespie. Pomocy! W jaki sposób się jakoś pobudzić? Kawa działa na tyle, że siedząc na kanapie przynajmniej nie usypiam.
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
AsiaEmilWiktor
Aktywna w BB
pale od zawsze z małymi przerwami obie ciaze nie paliłam cale 8 miesięcy bo mnie odrzucalo ale jak tylko urodziłam to myślałam ze zjem paczkę fajow tak mi się chcialoTo Ty palisz??
Jotka_
Ja jaralam przed ciążą, doszlam juz do takiej wprawy ze czasami wciagalam dwie paczki dziennie. Ale jak poznalam meza, oduczyl mnie .. nie chcial nyc z dziewczyna ktora pali faje, i smierdzi jak popielnica, przeszlam na elektryka i zwczlam do pol paczki dziennie.. az w końcu elektryk sie zespół, wolałam sobie kupic tusz do rzęs (żeby ladnie wygladacdla chlopaka) i zależało mi na nim i w koncuokresie rzucilam, a jak za tydzien dowiedzialam sie ze jestem w ciazy ro zero. Przez caly okrres karmienia piersia (1,5roku) nic ja odstawiłam zapalilam sobie,, i najaralam sie na zapas jednum fajkiem!-teraz czasem popalam jak mam duzo pacjentow w pracy. To szukam sobie pretekstu zeby wyjsc z sali na 5minut chociaż! Ale jak kupie sobie paczkena to mam ją i nie moge skończyć.pale od zawsze z małymi przerwami obie ciaze nie paliłam cale 8 miesięcy bo mnie odrzucalo ale jak tylko urodziłam to myślałam ze zjem paczkę fajow tak mi się chcialo
@Beenka zezarlam dzis 2kawalki (nieduze) ciasta=( o ja zła=(
O, Ty! To nie ma za dzisiaj *! A ja zjadłam ciastka w pracy, bo głodna byłam i nie miałam nic lepszego pod ręką. A nie miałam czasu, żeby się wyrwać na lunch. A po pracy dziki skok na lodówkę. Ech!
Ogólnie dziki dzień. Czas na [emoji485]!
monia36
U mnie też sporo bo ok 30A ja uważam (chyba 46) cykl starań za otwart wkoncu ciotencja mnie odwiedziła za 10 dni monitoring zaczynam
monia36
O, Ty! To nie ma za dzisiaj *! A ja zjadłam ciastka w pracy, bo głodna byłam i nie miałam nic lepszego pod ręką. A nie miałam czasu, żeby się wyrwać na lunch. A po pracy dziki skok na lodówkę. Ech!
A ja nic słodkiego ale za to szklanka Pepsi, liczy się?
monia36
O narobiłaś mi ochoty na winko swojskie od teściowejO, Ty! To nie ma za dzisiaj *! A ja zjadłam ciastka w pracy, bo głodna byłam i nie miałam nic lepszego pod ręką. A nie miałam czasu, żeby się wyrwać na lunch. A po pracy dziki skok na lodówkę. Ech!
pale od zawsze z małymi przerwami obie ciaze nie paliłam cale 8 miesięcy bo mnie odrzucalo ale jak tylko urodziłam to myślałam ze zjem paczkę fajow tak mi się chcialo
Ja paliłam jakieś 5 lat. Jak doszłam do całej paczki dziennie, powiedziałam stop. Zaczęłam też się przyłapywać na tym, że śmierdzę. Rzuciłam z dnia na dzień. Bez żadnej suplementacji. Miałam dwie apki 'Smoke Free' i 'I don't smoke'. Fajnie pokazują małe sukcesy i oszczędności.
Warto spróbować. Odkąd nie palę, czuję się dużo lepiej i mam więcej energii. Ale wiem, jak to trudno zrezygnować z tego porannego papierosa. Chcesz rzucić?
reklama
monia36
Ja też biorę Clo już 4 cykl, dwa razy w tym ciąża biochemiczna czyli coś u mnie działa ale później z utrzymaniem coś gorzejJa mam monitoring. przed owulacja brałam clo. .. nie wiem czy pomogło ale mam bardzo piękna owulacje. Zobaczymy czy w tym miesiącu sie uda.