reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂Listopadowe kreski 🍁🍂

reklama
A czemu nieprawdopodobne? Jak była owulacja i seks to jest jak najbardziej prawdopodobne tym bardziej w pierwszych miesiącach starań..
W sensie, że ten cykl mieliśmy odpuścić, że partner dosłownie dzień przed peakiem zmienil zdanie i powiedział, że możemy coś tam podziałać. Kompletnie nie wiązałam nadziei z tym cyklem, bo był taki „dziwny”.

W sensie, że ten cykl mieliśmy odpuścić, że partner dosłownie dzień przed peakiem zmienil zdanie i powiedział, że możemy coś tam podziałać. Kompletnie nie wiązałam nadziei z tym cyklem, bo był taki „dziwny”.
No i podziałaliście w dni płodne, to nie wiem w jaki sposób ciąża może być neprawdopodobna 😅

Dobra. Nie miałam na myśli, że jest dosłownie nieprawdopodobna tylko że ciężko mi uwierzyć, że mogłoby się udać. Nieważne.
no widzisz bo ty się nastawiłaś od początku, że coś z tobą "nie tak". Pierw, że wiek - chociaż większość z nas jest starsza od ciebie, później pcos (chociaż wcale go nie miałaś), późniejszym progesteron za niski, chociaż super wynik. Później kształt pęcherzyki nie ten, temperatura za słaba.. Ciągle coś. A wystarczyło poprostu uprawiać seks w dni płodne, zaszłaś w ciążę jak zdrowa osoba. Baaaa zaszłaś nawet lepiej niż zdrowa para bo bez regularnego seksu.
Mam nadzieję, że jednak twój facet dojrzeje do decyzji o dziecku i będzie się cieszył, bo skoro chciał przerwę w staraniach to jednak coś tam było nie tak.

I apel do początkujących staraczek : seks, seks i jeszcze raz seks bo jednak większości się udaje zajść w ciążę mimo przeciwności :) pamiętajcie o tym.

o to chodzi. Dziewczynom starającym się latami, u których rzeczywiście by było nieprawdopodobne, jakby były w ciąży dziwnie jest słyszeć, że ktoś zdrowy, na początku starań mówi, że to nieprawdopodobne ;) ale jasne, każdy przecież ma prawo do swoich rekacji, także bez nerwów 😘

reklama
Robisz też betę?
Świetnie mi poszło… wstawiłam Wam zdjęcia facelle z wczoraj i pinka zaschniętego po godzinie 🙃 W każdym razie pierwszy pink z 6 rano drugi z teraz. No chyba zrobię

Załączniki

• IMG_0362.jpeg
    IMG_0362.jpeg
    777 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_0438.jpeg
    IMG_0438.jpeg
    499,4 KB · Wyświetleń: 37
Do góry