StaraStaraczka
Fanka BB :)
Robisz też betę?U mnie dzisiaj tak to wygląda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robisz też betę?U mnie dzisiaj tak to wygląda
A czemu nieprawdopodobne? Jak była owulacja i seks to jest jak najbardziej prawdopodobne tym bardziej w pierwszych miesiącach starań..Krew spuszczona. Beta i progesteron. Ale jakoś nie wierzę w dobry wynik. W sensie zbyt nieprawdopodobne to sie wydaje.
W sensie, że ten cykl mieliśmy odpuścić, że partner dosłownie dzień przed peakiem zmienil zdanie i powiedział, że możemy coś tam podziałać. Kompletnie nie wiązałam nadziei z tym cyklem, bo był taki „dziwny”.A czemu nieprawdopodobne? Jak była owulacja i seks to jest jak najbardziej prawdopodobne tym bardziej w pierwszych miesiącach starań..
No i podziałaliście w dni płodne, to nie wiem w jaki sposób ciąża może być neprawdopodobnaW sensie, że ten cykl mieliśmy odpuścić, że partner dosłownie dzień przed peakiem zmienil zdanie i powiedział, że możemy coś tam podziałać. Kompletnie nie wiązałam nadziei z tym cyklem, bo był taki „dziwny”.
Dobra. Nie miałam na myśli, że jest dosłownie nieprawdopodobna tylko że ciężko mi uwierzyć, że mogłoby się udać. Nieważne.No i podziałaliście w dni płodne, to nie wiem w jaki sposób ciąża może być neprawdopodobna
no widzisz bo ty się nastawiłaś od początku, że coś z tobą "nie tak". Pierw, że wiek - chociaż większość z nas jest starsza od ciebie, później pcos (chociaż wcale go nie miałaś), późniejszym progesteron za niski, chociaż super wynik. Później kształt pęcherzyki nie ten, temperatura za słaba.. Ciągle coś. A wystarczyło poprostu uprawiać seks w dni płodne, zaszłaś w ciążę jak zdrowa osoba. Baaaa zaszłaś nawet lepiej niż zdrowa para bo bez regularnego seksu.Dobra. Nie miałam na myśli, że jest dosłownie nieprawdopodobna tylko że ciężko mi uwierzyć, że mogłoby się udać. Nieważne.
na tym pinku jest na pewno. Powtórz jutro koniecznieDziewczyny, ja wiem że jestem chora i mogę mieć omamy ale na tych zdjęciach nic nie ma, prawda? Bo ja sobie już wkręciłam że widzę cień cienia…
Świetnie mi poszło… wstawiłam Wam zdjęcia facelle z wczoraj i pinka zaschniętego po godzinie W każdym razie pierwszy pink z 6 rano drugi z teraz. No chyba zrobięRobisz też betę?