reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Edzia myślę że będzie pozytywny wynik bety

A mnie zapalenie oskrzeli rozlozylo i antybiotyk dostalam :-/ tak że chyba cykl pójdzie w odstawke bo antybiotyk mam brac przez 7 dni

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A z mojej ciazy chyba znow wielkie nic wyjdzie. Mam straszne bole brzucha, gorsze niz przy normalnym okresie. Termin @ na jutro. Nie pomaga nawet nospa. Nie spalam pol nocy bo budzil mnie bol, wstalam z bolem, zazylam tabletki ale nie minelo ani troche. Bol nie ustepuje i wrecz czekam na krwawienie bo raczej jest to nie uniknione. Jestem podlamana...

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

A z mojej ciazy chyba znow wielkie nic wyjdzie. Mam straszne bole brzucha, gorsze niz przy normalnym okresie. Termin @ na jutro. Nie pomaga nawet nospa. Nie spalam pol nocy bo budzil mnie bol, wstalam z bolem, zazylam tabletki ale nie minelo ani troche. Bol nie ustepuje i wrecz czekam na krwawienie bo raczej jest to nie uniknione. Jestem podlamana...

Nie łam się! Musisz byc silna dla dziecka .. fizjologia fizjologia.. ale glowe musisz uspokoić. Nerwy nie pomogą.

Dasz radę to przetrwać jesteś silna nie załamuj się trzymam kciuki żeby było dobrze i zeby @ nie przyszla

Witam wszystkie kobietki po dłuższej przerwie. Jestem Asia lat 31. Mamy 3 letnią córkę i staramy sie o drugie dziecko. Oficjalnie to pierwszy cykl w którym przestaliśmy się zabezpieczać. W lipcu miałam zabieg wymrażania nadżerki bo gin mówił, że może to być przyczyna niepowodzeń. Cykle mam dlugie między 40 a 55 dni. Dziś mam 42 dc. Apka wyliczyła mi na jutro @. Ostatnią miałam 8 sierpnia po 23dniach. Wiec teraz nie wiem jak mam liczyć. Jak @ nie przyjdzie do następnego tygodnia to zatestuje. Przyjmiecie mbie do siebie?

reklama
Witam w ten deszczowy poniedziałek,
w wekend byłam poza domem nie było czasu na forum, ale niestety nowy tydzień się zaczął :dry: więc jestem,
Edzia czekam na wieści może chociaż tobie się uda, nawet myślę że na pewno :-D:-D
u mnie bez zmian czekam na owu:-D

Do góry