reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hope co do ciąży jeszcze trochę bedziesz się oswajac z ta myślą :laugh2:

Oj tak. Ciągle mi z tym dziwnie, nieprawdziwie, nierealnie...

Co do brodawek to nie tyle brodawki co sutki. Tak, przed terminem @ były bardziej wyraźne i zaróżowione ale szczypać zaczęły w dniu @ i bolą coraz bardziej. Miałam tak tylko dwa razy w życiu, w dwóch ciążach z trzech.

reklama
O o a już się bałam że coś jest nie tak jakas choroba.. No ja termin @ mam 31 sierpnia zobaczymy czy przyjdzie. Dziękuję wam za odpowiedzi. Życzę powodzenia tym co się starają i gratuluję tym co sie udało.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny powiedzcie mi, czy castagnus moze wydłużyć cykl? Cykle miałam zawsze regularne jak w zegarku a castagnus biorę na obniżenie prolaktyny

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ale dziewczynom z mojego watku ponoc skracal.cykle......hmmmmm jutro je podpytam bo teraz pewnie juz spia ;)

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Kochana nie pytaj..
Juz znam przyczynę..
Brałam go 3 tygodnie..
I zobacz !!!
1503904004-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry